Şimdi Ara

Yuki amy çakma elektrikli araba alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
25.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam güzelce alacağını yazmışsın al gitsin bu risk vergi yok sigorta Vs nedir bilmiyorum ama şu gerçek senin günlük yakıt yada zaman derdini ortadan kaldıracak kullanıcılar memnun ve yuki kağıt toplayanlar sürekli kulmaniyor burada 3 yıl oldu belki elektri ile devam ediyorlar. Yazan arkadaşlar malum 300 ede araba alırdı arkadaşımiz ama bakmış beğenmiş dener bakar geçer alırsan lütfen bana da yaz saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Net ağırlığı batarya hariç vermişler. Elektrikli araçlarda en büyük ağırlık kalemi batarya zaten, onu hariç tutmaları manidar

Yuki amy çakma elektrikli araba alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer güzergah ana caddeye çıkmadan ara sokak ve caddelerden olacaksa alınır.

Ana caddelerde 45 km. maksimum sürat tehlike yaratabilir. Genelde sağ şeritten giden kamyonların bu süratle altında kalmak işten bile değil. Ama dediğim gibi ara sokak ve caddelerde trafiğe takılmadan park yeri sorunu yaşamadan kullanmak oldukça mantıklı.

Ayrıca bu aracın MTV gibi, muayene gibi bir derdi de yok.

Baktığımda benim ilçeden hallice ilimde bile 3 tane yetkili servisi var. Gerçi bu arabanın çok fazla arızası ve bakım gerekliliği olmaz diye düşünüyorum. 4-5 sene sonra aküyü yenilersin ve devam edersin.

Satamazsın diyenlere şunu sormak isterim. 1 sene sonra bir litre benzine 100 TL vereceğiz diyorum. Benimle bu konuda iddiaya girerler mi? Bu benzin fiyatları ile insanlar şehir içinde ucuz alternatiflere yönelmiş durumda. Özellikle benim yaşadığım gibi küçük bir şehirde bu ve benzer araçlar inanılmaz çoğaldı. Bayanlar tarafından çocukların okula bırakmaya, pazara gitmekte sürekli kullanılıyor. Bu şartlar altında trafiğe çıkmasında sakınca yaratan büyük şehirler hariç, her türlü satılabilir diye düşünüyorum.

• Aracı alıpta kullanan var mıdüşüncelerini bizler ile paylaşabilir mi

• Rainwoll rw10 bakabilirsiniz klimalı ve lityum akülü hatta yedek bataryalı. Menzil 110-120 hız ise 90km/saate kadar çıkabiliyor. Tek sıkıntı abartı bir fiyatı var. Buna benzer özellikte farklı marka bulunabilir diye düşünüyorum. Kısa mesafe çarşı pazar okul için çok iyi bir seçenek. Mtv yok muayene yok benzin yok daha ne olsun 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikirler hala aynı mı skoda roomster var 2. araç olarak kullandığım hali hazırda borcum da var diyorum ki roomsteri satayım. bunun tek kapılısını alayım 200 bin civarına artanıda borcumu bitireyim ama kararsızım ne yapsam bilemedim..

geçen trafikte bi teyze gördüm regal raptor kullanıyordu şu şekilsiz olan durdurdum sordum çok memnunum ben dedi iyi ki almışım dedi. bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 28 Aralık 2023; 10:26:34 >
  • benim de çok ilgimi çekti, beğendim ama 3 eksiği yüzünden almıyorum.

1-batarya lityum iyon değil, bildiğin jel akü.

2-klima yok.

3-son hız 45 km. en azından bi 70-80 yapsa çok iyi olurdu.

bu 3 konuda değişiklik yaparlarsa alınası araçlar olur.

• hanedantr kullanıcısına yanıt

yutube de birr beyfendi var, 10 soru 10 cevap tarzı aaraacı iyisiyle kötüsüyle çok başarılı anlatmış.

• Amy çakma modelin adı mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araç bizde var bazı şirket işlerinde kullanıyoruz. evrak, malzeme vs getir götürü için kullanılıyor. Açıkçası 2. el değerini düşünürseniz almak pek mantıklı değil ama alıp evin uzun süre aracı olarak düşünürseniz bence mantıklı. Neredeyse bedava yolculuk ediyorsunuz bakım masrafı vergi sorunları gibi durumlar yok. 350-400bin bandında bunun yerine alacağınız bir ikinci el otomobil sizi sanayideki bütün esnaf ile ahbap edebilir. Sanayideki adamlara düzenli para yedirip başımı ağrıtacağıma bu bütçe ile böyle bir araç almak kesinlikle daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.