Şimdi Ara

Yüksek Akaryakıt Fiyatları Protesto Edilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Korna çalma, yazı asma gibi eylemlerde bulunalım. Ancak sağlam tek eylem, benzin almama ve kontak kapatma olacak gibi.
    İhtiyaç haricinde herkes kapatsa kontakları 1 hafta boyunca, bakın bakalım neler oluyor o zaman..

Tepki göstermek zormu geliyor, haa o zaman -> Pahalı Benzin Kullanalım, Zengin Gösterir :)
  • arkadaşlar bir gün benzin almamak çaremi ertesi gün yine almak zorundayız en iyi eylem kontak kapamak tam başbakan köşkten çıkınca protokol yolundaki tüm araçlar kontak kapatacak beklesin paşam iki saat aklı başına gelsin zam yapması kolay benimde arabamın deposunu devlet doldursa bende zam yaparım. birde hala enfilasyon yok diye bağırıyorlar utanmadan iki yıl önce 50 milyona 30lt benzin alıyordum şimdi 15 bilemedin 16lt hükümete OHA ve diyorum iyiki yok enfilasyon birde olsa benzin alınca elmasla ödeme yapacaktık herhalde hatırlıyormusunuz ecevite yazar kasa atmışlardı bizde benzin depolarını söküp atsak tayyip efendiye nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRST BULLET -- 21 Temmuz 2006; 13:40:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRST BULLET

arkadaşlar bir gün benzin almamak çaremi ertesi gün yine almak zorundayız en iyi eylem kontak kapamak tam başbakan köşkten çıkınca protokol yolundaki tüm araçlar kontak kapatacak beklesin paşam iki saat aklı başına gelsin zam yapması kolay benimde arabamın deposunu devlet doldursa bende zam yaparım. birde hala enfilasyon yok diye bağırıyorlar utanmadan iki yıl önce 50 milyona 30lt benzin alıyordum şimdi 15 bilemedin 16lt hükümete OHA ve diyorum iyiki yok enfilasyon birde olsa benzin alınca elmasla ödeme yapacaktık herhalde hatırlıyormusunuz ecevite yazar kasa atmışlardı bizde benzin depolarını söküp atsak tayyip efendiye nasıl olur

Süper fikir. Ankara'da olsam kesin katılırdım. İmkanı olan arkadaşlar lütfen gerçekleştirsin

• Bu protesto az da olsa ses getireceği ve de tepki belirteceği için faydalı olacak diye düşünüyorum.

Hiç birşey yokmuş gibi yapıp paşa paşa benzin almak daha mı iyi?
  • Gerçekten şartmı bu kadar araç bağımlısı olmak?

İki sokak ötedeki arkadaşına, yada 15dk vapur sefası yapabileceği, 10dk yürüyebileceği yerlere aracıyla gider oldu herkes.. Hemde bu pahalı benzine söylene söylene..

Bir gariplik var ama, du bakalım, hmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: IQt

Gerçekten şartmı bu kadar araç bağımlısı olmak?

İki sokak ötedeki arkadaşına, yada 15dk vapur sefası yapabileceği, 10dk yürüyebileceği yerlere aracıyla gider oldu herkes.. Hemde bu pahalı benzine söylene söylene..

Bir gariplik var ama, du bakalım, hmm

Burası otomobil sevenler forumu ,olacak o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

Bu protestoya Benzin istasyonları dahil herkes katılmalı. Benzin istasyonları da 1 günlük kapatsınlar zamları onlar yapmıyor ya.

sen kazandıgın paranın azalmasını istermisin?adamlar belli bir oranda komisyonları var niye düşürsünkü kazancını?
  • keşke bu eylem sonuç verse ama hiç sanmıyorum hatta ters tepki yapıp çok şerefli hükümetimiz halkı cezalandırmak için benzini 2 katına bile çıkartabilirler ya artık vergi vermek istemiyorum verdiğim vergiler çok şerefli-siz hükümetimize yol su elektirik olarak dönecek diye
  • Araçların % 50'si bile eylemi gerçekleştirse sanırım eylem amacının üzerinde ses getirir o nedenle eylem tarihinde bence istasyonlardaki araçlara bakmaksızın eylemi gerçekleştirmemiz lazım sonuçta istasyonlara gidenlerin ya haberi yoktur. ya mecburidir. yada zengindir dokunmuyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 22 Temmuz 2006; 14:34:42 >
  • 10 eylul yetersiz olur ama deyinki 10-15 eylul arası benzinliklere ugramayın TAMAM derim kaldıki 3. gun benzin fiyatları dü$er eminim tutarlı bi protesto ile ba$arılı olabiliriz

Edit: tuketici derneklerine ula$ıp onlarla birlikte daha iyi bi calı$mada yapılabilir aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g0xe -- 22 Temmuz 2006; 14:39:15 >
  • Bence en az 1 hafta olmalı... Tabii bunun için halkımızın destek vermesi lazım oda kolay değil sürü psikolojisi var bizde bide zora geldik mi hemen vaz geçiyoruz... Dayansak şöle 1-2 hafta bak ozaman nasıl düşürürler vergileri...
  • o ya da bu şekilde sesmizi çıkarmalıyız bence beliki çok etkili bir eylem olmayabilir maa bunlar daha başlangıç
  • UP
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.