Şimdi Ara

Yüksek bütceli ultrabook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ultrabook araştırıyorum ve almak istiyorum.Sony vaio pro 13 alacaktım fakat Ses problemi,anakart problemi ve wifi problemleri nedeniyle vazgeçtim ve başka model bulamıyorum.Sizlerin takip ettiği ve bildiği kaliteli ve performanslı ultabook var mı ?

Bütçe: 4000 TL Max: 4300 TL
    Kullanım: Günlük kullanım,Office uygulamaları ve origin ile atom modeli çizme programları*(Oynadığım tek oyun WoW,Yeni çıkan haswell işlemciler çalıştırabiliyormuş bu yüzden haswell işlemcili olması bir artı benim için)

İşlemci: i7 li düşünüyorum fakat i5 de mecburen olabilir. Özellikle haswell işlemcili
    Ram: en az 6 GB olmalı diye düşünüyorum tercihim 8
    Ekran kartı: Olmasada olur
    Optik sürücü: Gerek yok
    VGA yada HDM to VGA portlu olması büyük +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanxd -- 11 Ekim 2013; 19:35:57 >

• +up
  • Ultrabook istemişsiniz ama önemli bir kriteri belirtmemişsiniz. Çizim yapacaksanız büyük ekran tercih edilir ama ultrabooklar genelde küçük ekrana sahip. Kaç inc tercih edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihim 13-14 inch. Vaio pro benim için biçilmiş kaftan fakat sorunlu. Asus zenbook i7 islemcilisi ise stoklarda bulunamıyor ve başka marka ultrabook bilmiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45K Bütçeye Laptop Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.