Şimdi Ara

Yüksek Elo'da nasıl maç carrylerim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Voidian

challenger dışı low elo zaten

+1
  • Beyler pardon ama nedir bu ego yani ? Şurda adam akıllı bişey soruyoruz low elo diyosunuzda tamam olabilir zaten kötü bi lig ama genellikle bu liglerde olanların en azından birazcıkda olsa farkı oluyo o anlamda dedim tekrar söylüyorum yardımcı olmıcaksan lafta yapmayın adamlara bak sanki küfür ettik adamlara
  • Okumadım high elo olmuşsun ve bilmiyor musun
  • Platin ligi 1 - 2 - 3 farketmez yüksek elo değildir. Sezon 3'ün silver'larının ve bronze'larının çoğunlukta olduğu ligdir. Diamond 2'den aşağısı bana göre elo hell diye tabir ettiğimiz yerdir.
  • Kardeşim hepsini okumadım ama en önemli olan iş kassan bile şu focus olayı varya onu adam gibi yapmaktır, mesela iyi kastın diyelim yine tank ı zor kesersin tfde tek başına ama 3 kişi tanka focus atın 2 saniyede ölür diğerlerine geçebilirsiniz yani dediğim olay tank önden gelicek sizi kısıtlamak için direk onu burstlayıp indirin diğerleri zaten direk dökülür kastıysanız ben tanka dmg atamam falan deme sakın, illa adc yi kesmeliyim falan diye olayda yok. Trde en çok gördüğüm olay biri tanka dalıyor diğeri adc indirmeye çalışıyor 2 si ne yapıcağına karar verememiş falan focus burst falan hiçbirşey yok adamlarda ilk bunlara dikkat et takımındakileride sinyallerle yönetmeye çalış gerisi gelir bence.
  • Başlığa bakarak bu arkadaşın kendini boostlatmış olduğunu anlamalısınız içeriği okumadım bile
  • tam sana göre bişey göstercem dia1 90lp her akşam yayın yapıyor mıd oynuyor ve en önemlisi her yaptığını anlatıyor.soruları cevaplıyor

https://www.facebook.com/cnrclol?fref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 29 Haziran 2014; 18:49:09 >
  • Plat 3 high elo dediğine göre west falan ? TR'de plat 3 elohell çünkü kendimden biliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

Başlığa bakarak bu arkadaşın kendini boostlatmış olduğunu anlamalısınız içeriği okumadım bile

Rahat ol hiçbir zaman öyle birşeye bulaşmadım aklımdan bile geçirmedim oyunu ciddi görüyorum ve herkes hakettiği yerde oynuyor sadece son günlerde biraz düşüşteyim herkesin kötü günleri olur önyargı ile davranma.Hesap boostlatıcak kadarda düşmedim milletin oyunlarını zehir etmeye hakkım yok ve yapmamda rahat ol.
  • Yardım etmekden çok adamı küçük düşürmek için girmişler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.