Şimdi Ara

Yuksek Hizli Tren Business Class [SS] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
52.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haşikiometrik

İkram vardı hayvan gibi uyudukları için kaçırdılar

Adamlar ailecek forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

la ciddi ciddi 500 yaptı mı şimdi bu tren?

Avrupa'da yok o. Sadece benim bildigim kadariyla Japonya'da. Tren rayinda elektro miknatislar var ve tren havada ucarak gidiyor, raya temas etmeden. Fakat o tren test asamasindaydi, kullanima baslandi mi bilmiyorum. Avrupa'daki sistem bizimki gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek tabağı? Atıştırmalıklar nerde? YHT Business Class'ı zaten bunlar için seçiyorum ben, bol bol tıkınıyorum keşke onların SS'sini alsaydın diğer türlü zaten konfor olarak pek bir avantajı yok Business Class'ın. Ama yemek tabağı başka, şaplata şaplata yemek yemek buzlu badem çıtlatmakla eş değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

la ciddi ciddi 500 yaptı mı şimdi bu tren?

Avrupa'da yok o. Sadece benim bildigim kadariyla Japonya'da. Tren rayinda elektro miknatislar var ve tren havada ucarak gidiyor, raya temas etmeden. Fakat o tren test asamasindaydi, kullanima baslandi mi bilmiyorum. Avrupa'daki sistem bizimki gibi.

Hocam Maglev treni o dediğiniz. O hattın uzunluğu 30 km yanlış hatırlamıyorsam,asıl amacı treni dünyaya tanıtmak ve o sistemi yaymak.Bildiklerim bu kadar

• http://www.youtube.com/watch?v=sE4A0nPjyqQ

Fransada test edilen bir tren. 574 km hız yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Yemek tabağı? Atıştırmalıklar nerde? YHT Business Class'ı zaten bunlar için seçiyorum ben, bol bol tıkınıyorum keşke onların SS'sini alsaydın diğer türlü zaten konfor olarak pek bir avantajı yok Business Class'ın. Ama yemek tabağı başka, şaplata şaplata yemek yemek buzlu badem çıtlatmakla eş değer.

Uyuya kalmisiz hocam kardesimde uyandirmamis bizi arada kaynadi yemin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

quote:

Yemek tabağı? Atıştırmalıklar nerde? YHT Business Class'ı zaten bunlar için seçiyorum ben, bol bol tıkınıyorum keşke onların SS'sini alsaydın diğer türlü zaten konfor olarak pek bir avantajı yok Business Class'ın. Ama yemek tabağı başka, şaplata şaplata yemek yemek buzlu badem çıtlatmakla eş değer.

Dönüş yok mu? Yersiniz uyumayın bir daha.

• quote:

quote:

quote:

Sabah economy ile gittik aksamda Business ile donelim dedik uyuya kalmisiz 30 dk o arada gelmis yemek

• uçaktan daha rahat YHT ben de binmiştim özellikle business class ta koltukların arası falan çok açık rahat rahat gidebiliyorsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sabah economy ile gittik aksamda Business ile donelim dedik uyuya kalmisiz 30 dk o arada gelmis yemek

Kardeşe suç atma sakın, eşşek gibi uyumayacaktınız Business kılasta uyunmaz

• fiyat ne kadar?? istanbul kocaeli açılsın çok işimi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rölativite

fiyat ne kadar?? istanbul kocaeli açılsın çok işimi görür

28 business, 20 ekonomi

• eskişehir-ankara ne kadardır?
    farkları koltuk-koltuk arası boşluk-yemek servisi mi?
    iyiymiş alında
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixx_hakan

http://www.youtube.com/watch?v=sE4A0nPjyqQ

Fransada test edilen bir tren. 574 km hız yapıyor

oha ulan
  • tren yolculuğu dünyadaki en rahat yolculuktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

eskişehir-ankara ne kadardır?
    iyiymiş alında

Bir saat on bes dakika diye biliyorum ama yalan olmasin tcdd resmi sitesinde her sey yaziyor, tren ici baya rahatti ya alicaksan business al kesinlikle, ikram varmis ben uyuya kaldigim icin kacirdim yoksa lezzetinide konuauyor olurduk

• Ankara - İstanbul'u bekliyorum , yapılsın sadece denemek için Samsun'dan Ankara'ya gideceğim .
  • istanbul deniz otobüsü nün feribotlarında da bussines class var

istanbul bursa
    istanbul bandırma

sereferlerinde

hiç bussines ı kullanan var mı orada ikram falan oluyor mu

biz aşağıda bir yarım litre suya bir lira yirmi beş kuruş veriyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

eskişehir-ankara ne kadardır?
    iyiymiş alında

Bir saat on bes dakika diye biliyorum ama yalan olmasin tcdd resmi sitesinde her sey yaziyor, tren ici baya rahatti ya alicaksan business al kesinlikle, ikram varmis ben uyuya kaldigim icin kacirdim yoksa lezzetinide konuauyor olurduk

topkek ikramı falan değildir değilmi hocam? adam gibi yemek falansa oh mis
    yok ben saati değilfiyatı sormuştum klasik 8 tl farksa çok iyi ama.. Ayın 3'ünde Ankaraya gideceğim ama ekonomiden aldım biletimi 10'unda tekrar gidicem bi deneyeyim bakalım..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.