Şimdi Ara

Yüksek kaliteli bir ortam için oyuncu alımlarımız başlamıştır. (KOVAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KOVAN klanı kolonisini kuruyor.

Klanımız yaş ortalaması yüksek (şu an itibarıyla 29), daha önce toprak sahibi olmuş büyük klanlarda oynamış,
    stresli kısa vadeli kazanımlardansa, sakin ve uzun vadeli başarıları hedefleyen, oyunda eğlenmeyi amaç edinmiş, ağırbaşlı kişilerden oluşmaktadır.
    Stressiz klan ve eğlenceli takım savaşları içerisinde bu ortamda bizimle birlikte olmak isterseniz davet talep etmeniz yeterli olacaktır.

1-En az 1adet tier8-10 tank
    2- Tercihen son 1000 maçta 1200+ eff (klan ortalaması)
    3-Tercihen son 1000 maçta 1150+ WN7 (klan ortalaması)
    4- En az %48 Win rate
    5- Online süresi yüksek
    6- Oyuna kulaklık ve mikrofonla iştirak.
    7- Alay, ekip ve klan savaşlarına uygun tankı olan veya kısa zamanda alabilecek arkadaşlar,
    oyuncular arıyoruz...

Amacımız seviyeli, muhabbeti ve şakası bol bir ortam içerisinde eğlenerek başarıya ulaşmak.

Wot hesabından KOVAN ismiyle arama yapıp başvuruda bulunabilirsiniz, ya da sormak istediklerinizi sayfadan iletebilirisiniz....

İyi oyunlar, iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmevlut -- 27 Kasım 2013; 21:42:44 >

• Klanımız hızla büyüyor, alımlarımız devam etmektedir.
  • ben katılayim diyecem ama bende orta seviye tank var bi de hetzer var:(
  • oyuncu sayımız 40'ı aştı.

Kaliteli bir ortam ve uzun vadeli başarılar için seni de yeni TS adresimizde aramıza bekliyoruz.
     Yüksek kaliteli bir ortam için oyuncu alımlarımız başlamıştır. (KOVAN)
  • 5. Sevıye tankım oldu..bu arada aramayı kanallar kısmından mı yapacaz? Arkadas kısmından arattım kovan cıktı ekledım muhtemelen alakası yok:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klan aramayı world of tank internet sitesi üzerinden kendi hesabınızla giriş yaparak yapmalısınız. oyun içerisinden klanları göremezsiniz.
  • klana dun basvurdum basvurumu kırmayıp kabul etmişler sagolsunlar ayrıca cmevlüt oyun istatistikleri iyi olan basarılı bir oyuncu ayrıcada klanın sohbet odasında elinden geldigince diger oyunculara yol gosterip yardımcı oluyor katılmayı dusunenler hiç çekinmeden basvurabilirler ayrıca oyundaki nickim venomtr06 isteyen arkadaslar ekleyebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.