Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
164
Favori
288.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikler konu başlığının açılması müzik tutkunları açısından güzel düşünülmüş ve çok iyi olmuş gayet yararlı olacağı kanaatinde güncel kalması temennisindeyim.

Benim yakındığım nokta 24 bit/96 khz kalitesinde yabancı şarkı ve albüm bulabilmemize rağmen neden bu kalitede türkçe müziğin olmayışı yada çok az oluşu

bilgisi olan arkadaşlar özellikle türkçe 24 bit/96 khz flac müzik indirilebilecek adres paylaşırlarsa çok makbule geçer,pm olarakda iletişime geçilebilir.Şimdiden saygılar hürmetler...
  • Türkçe 16bit Flac için site önerisi olan var mı arkadaşlar?
  • iş yerindeyim, eve gidince detaylı bakacağım bu sayfaya
    ellerinize sağlık
  • Şifreyi pm ile vereceğim.

Türkiyem Şarkısı 192 KHz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixus

Şifreyi pm ile vereceğim.

Türkiyem Şarkısı 192 KHz

rica edeyim hocam
  • ben de alabilir miyim? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eva Simons - Bludfire 24 Bit / 96 KHz

Parola:
    fccf4144d1a7783750faba5458d55bee

s2.dosya.tc
    file.rar dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/server4/6rz81g/file.rar.html
  • Arşiv hatalı uyarısı veriyor.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Winrar 5 üstü veya 7-zip ile şifreyi girin. şifrenin sonunda boşluk oluyorsa silin.
  • Güncel 5.40 sürümünü yükleyip hallettim, teşekkürler.
  • apollo.rip sitesi 24bit 32bit şarkılara sahip ama üyelik için invite araştırın arkadaşlar.
  • mp3dunyamiz.info sitesinde 30 küsür adet yerli flac albüm var. parçaları tek tek veya albüm halinde siteden direk olarak indirebiliyorsunuz. dışardan bir host'a link vermiyor. albümlerin etiket bilgileri coverları yine bir çok yerli müzik sitesi gibi yetersiz ama dosyaları spek ile kontrol edince genel olarak sorun görünmüyor. 30 albüm indirdim. sadece bir edip akbayram ve 8 mustafa yıldızdoğan albümünde 15-16khz seviyelerindeydi sinyal. yani büyük ihtimalle mp3 ten çevirme. bazı albümler tam spektruma sahip, onlara güvenilebilir herhalde. şarkı eksiği olan albümlerde var ayrıca.

albümlerin eksikliklerinden dolayı arşiv yapmaya pek gelmez ama dinlemek için indirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralmaz -- 5 Şubat 2017; 17:5:55 >
  • Orijinalden alıntı: eraycelik80

Orijinalden alıntı: sabuncu

Flac torrent arıyorum yardımcı olacak arkadaş var mı?

Burdakiler gerçekten kayıpsız flac kayıtlarımi? Öyle ise neden boyutları bu kadar küçük?? Orjinal CD Albümle kiyaslayin buradan indirdiğiniz dandik tracleri farkı görün:)
    Sadece CD bile yeter kıyas için high fidelity pure audio meselesine deginmiyorum bile.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutvolkan

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

rutracker.org
    RuTracker.org
    https://rutracker.org/forum/index.php

Burdakiler gerçekten kayıpsız flac kayıtlarımi? Öyle ise neden boyutları bu kadar küçük?? Orjinal CD Albümle kiyaslayin buradan indirdiğiniz dandik tracleri farkı görün:)
    Sadece CD bile yeter kıyas için high fidelity pure audio meselesine deginmiyorum bile.

100 milyon albüm var o sitede neyin gerçek neyin gerçek olmadığını bilmiyorsanız siteyi kullanmayın bana kalırsa

Biz ordan ne alcaz ne almayacağız biliyoruz bizi düşünmeyin sayın forumdas

Siz beğendiğinizi indirin

Bizde bildiğimizi yapalım

Site paylaştık hatamı ettik

• quote:

quote:

quote:

quote:

rutracker.org
    RuTracker.org

100 milyon albüm var o sitede neyin gerçek neyin gerçek olmadığını bilmiyorsanız siteyi kullanmayın bana kalırsa

Yanlış anladın forumdas .bu arkadaş sizi kandırıyor dikkat edin demedimki. Kaldiki para kazanmiyorsun bu siteden. Sende yonetmiyorsundur muhtemel ee niye bu kadar sahip çıktın anlamadım. Sinirlenecegine diyebilirdinki bana sayın forumdas 100 milyon albüm var bu sitede senin girip baktiklarin öyle denk gelmis bak siteye ait bu linkdekiler gerçek kayıpsız diye link gönderebilir yada siteden başlık adı verebilirdin. Madem bu kadar sahiplendin siteyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rutracker.org
    RuTracker.org

Yanlış anladın forumdas .bu arkadaş sizi kandırıyor dikkat edin demedimki. Kaldiki para kazanmiyorsun bu siteden. Sende yonetmiyorsundur muhtemel ee niye bu kadar sahip çıktın anlamadım. Sinirlenecegine diyebilirdinki bana sayın forumdas 100 milyon albüm var bu sitede senin girip baktiklarin öyle denk gelmis bak siteye ait bu linkdekiler gerçek kayıpsız diye link gönderebilir yada siteden başlık adı verebilirdin. Madem bu kadar sahiplendin siteyi.

Bu islere ayıracak zamanım Yok sayın forumdas

Sahiplenmeye gerek Yok site orda isteyen istediğini yapsın

Benim arşivim var keyfim yerinde buraya link falan isi ile uğraşmaya değmez

Eşe dosta zaten hdd ile alışveriş yapıyoruz

• quote:

quote:

quote:

rutracker.org
    RuTracker.org

Güzel bir kaynak bu site, ben de kullanıyorum. Elbet arada çakma flac'larda olabilir ama onları da Spectro gibi programlarla ayırt edebiliyoruz zaten. Denk gelirse sileriz geçer.
  • Arkadaşlar başlığı düzenledim,varsa ekletmek istediğiniz anasayfaya eklerim.Bu arada tidali denemeyen varsa bi denesin derim mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfdiope

apollo.rip sitesi 24bit 32bit şarkılara sahip ama üyelik için invite araştırın arkadaşlar.

davetiyeyi kimden bulucazda alıcaz hocam o sıkıntı
  • Yukarıda bahsettiğim gerçek flac ve mp3'ten üretilen sahte flac'ı ayırt edebilmenizi sağlayan Spectro programının anasayfasının linkini aşağıda bulabilirsiniz. Ekran görüntülerinden de görüleceği gibi gerçek flac dosyalarında 22k seviyesine kadar frekanslar dolu, mp3 ve mp3'ten üretilmiş flac dosyalarında 20k seviyesine yaklaşırken bir kesilme var.
    spectro.enpts.com
    Spectro - Freeware Audio File Analyzer
    http://spectro.enpts.com/screenshots.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 11 Şubat 2017; 16:36:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.