Yüksek Lisans öğrencilerine akademik destek veren bir ekibiz. Yaklaşık 10 yıldan beri yüksek lisans öğrencilerine ödev, proje ve tez konularında destek veriyoruz. Yüksek Lisans Tez merkezi olan ekibimiz sizlere derslerinizde ve konularınızda destek sağlamaktadır.
Ekonomi Endüstri İnovasyon Eğitim Bilimleri İşletme Hukuk İktisat Bankacılık Finans İnsan Kaynakları Yönetim ve Organizasyon Örgüt Kültürü İş tatmini Örgütsel Bağlılık Performans Değerleme Müşteri Memnuniyeti Müşteri Tatmini Kurumsal İmaj Yönetimi Kurumsal İletişim Siyaset Bilimi Uluslararası ilişkiler Kamu Yönetimi Sağlık Yönetimi Sağlık Ekonomisi İş Sağlığı ve Güvenliği Sağlık Hukuku ve Mevzuatı Sağlık Hizmetlerinin Pazarlanması Sağlık Hizmetlerinde Kalite Yönetimi Bilgi ve Belge Yönetimi Tarih İletişim Bilimleri E-Ticaret Çalışma Ekonomisi Endüstriyel İlişkiler Felsefe Psikoloji Sosyoloji Antropoloji Arkeoloji Sanat Tarihi Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi Dağıtım Kanalları ve Stok Kontrolü Stres Yönetimi Turizm Beden Eğitimi ve Spor Üretim Planlama Ulaşım Halkla İlişkiler Toplam Kalite Yönetimi Pazarlama Uluslararası Pazarlama Vergi Mevzuatı Tüketici Davranışları Marka Sadakatı Marka Algısı Zaman Yönetimi