Bildirim
Yüksek Lisans okurken askere gitmek.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yuksek lisansa basladiktan sonra tecil hakkin doguyor zaten otomatik. Neden donduracaksin? Askerligi aradan cikaracaksan once askerligi yap daha sonra yuksek lisansa yazil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Ahab
Yuksek lisansa basladiktan sonra tecil hakkin doguyor zaten otomatik. Neden donduracaksin? Askerligi aradan cikaracaksan once askerligi yap daha sonra yuksek lisansa yazil.
Hocam yüksek lisans yaparken askere gitme durumum da olabilir de o yüzden sormuştum. Peki yüksek lisans a başladığım gibi okul askerlik şubesine bildirerek tecil yapıyor mu ? -
Lisansta yapıyor ama yüksek lisans için bir şey söyleyemem. Öğrenci işlerine sorman en mantılısı. -
Hocam YL için 2 yıl daha tecil hakkın doğuyor zaten. Hı dersen ben YL yazılıp gitmek istiyorum askere, okulu dondurup tecili bozar gidersin.
Ama mantıksız olur tabiki bu durum. -
Hocam belki başlarım da yarım dönem sonra veya 1. sınıfın sonunda askere gidebilme durumum olabilr de o yüzden demiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: _EngiN_
Hocam belki başlarım da yarım dönem sonra veya 1. sınıfın sonunda askere gidebilme durumum olabilr de o yüzden demiştim.
Hocam özel değilse, neden böyle bi zorunluluk var acaba. Kendi isteğinizle falan mı.
Eğer öyleyse başvurunuzu yapın kazanırsanız sıkıntı yok, dondurup gidersiniz askere.
Bu yıl kazanamadıysanız da, direk gidin aradan çıksın. Hem önümüzde ki yaz başvurulara yetişirsiniz. -
Yüksek lisans sırasında dondurup askere gittim diyelim ardından 2 sene sonra yine devam edebiliyor muyum yüksek lisans için ? Yüksek lisans tan atılma durumu oluyor mu bilginiz var mı ?
Hocam belki kafama eser askere giderim iş durumları evlilik durumları falan var. Baya karışık yani -
Yok hocam sıkıntı olmaz sana. Dondurup askere gidip gelince tekrar devam edebilirsin.
Şuan zaten çoğu yerin başvurusu bitti dostum. Eğer mezunsan kasım dönemine git, yaz başı askerlik bitmiş olur zaten.
Gelince de istersen iş, istersen YL başvurularını kovalarsın.
Kafana takma yani o işi, sıkıntı olmaz. Yeter ki kazan -
Mezun olduğum okulun yüksek lisans başvuruları bu hafta olacak :)
Genellikle derslere gitme zorunluluğu oluyor mu üniversitelerde biliyor musunuz ? Şubatta gitmeyi düşünüyorum askere -
quote:
Orijinalden alıntı: _EngiN_
Mezun olduğum okulun yüksek lisans başvuruları bu hafta olacak :)
Genellikle derslere gitme zorunluluğu oluyor mu üniversitelerde biliyor musunuz ? Şubatta gitmeyi düşünüyorum askere
Genellikle oluyor sanırım hocam. Yine sormak lazım. Eğer kazanırsanız, hocalarla konuşursunuz.
Başarılar dilerim. -
Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X