Şimdi Ara

Yüksek performans ekran ve ekran kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

bilgisayar profesyonel fotoğraf işleme, grafik tasarım (CAD/CAM) ve OYUN amacıyla kullanılacak.

Nvidia nın yeni çıkartacağı kartı al ( Kesinlikle ati alma o paraya ) 4870x2 nasıl ezildiğini gör

Yüksek performans ekran ve ekran kartı tavsiyesi

böyle abuk subuk ipe sapa gelmeyen mesajları atıyorsunuz.. sonra uyarıncada saldırıyorsunuz..

biri profesyonel 3d grafik tasarım kartı (quadro)

biri klasik günlük kullanım için üretilen standart ekran kartı (radeon)

hem bilgi yok hem de fanboylukta son noktaya gelinmiş pes!!!

ayrıca konuyu bilmiyorum ama hardware arena'nın autocad için neden böyle saçma bir test yaptığına akıl sır erdiremedim.. umarım PS'dir bu görüntü ya da mantıklı bir açıklaması vardır. yoksa HM bitmiştir bnm için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 6 Şubat 2010; 16:17:14 >

• İlginize teşekkür ederim ancak, benim aradığım Quadro serisi kartlar değil. CAD/CAM kullanacağım ancak "render" ile çok fazla işim olmayacağı için bu iş için özelleşmiş bir kart almak niyetim yok. Ayrıca bahsedilen kartların sıfırları oldukça pahalı, 800 liraya da ikinci eli olduğunu sanmıyorum.

Şimdilik seçeneklerim 3 tane:

Ati HD 5870
    Nvidia GTX 295
    Ati HD 4870 X2

Aslında Ati 5870 X2 olsa hiç sorun kalmayacak ama ne zaman çıkacağını (hatta çıkıp çıkmayacağını) bilmediğim bir kart için tüm sistemi kurmayı bekletmek istemiyorum. Büyük ihtimalle ikinci el alacağım için de fiyat çok önemli bir faktör değil. Ama 1 yıl sonra elden çıkarma kolaylığı ve bedeli bir faktör olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

İlginize teşekkür ederim ancak, benim aradığım Quadro serisi kartlar değil. CAD/CAM kullanacağım ancak "render" ile çok fazla işim olmayacağı için bu iş için özelleşmiş bir kart almak niyetim yok. Ayrıca bahsedilen kartların sıfırları oldukça pahalı, 800 liraya da ikinci eli olduğunu sanmıyorum.

Ati HD 5870
    Nvidia GTX 295
    Ati HD 4870 X2

Aslında Ati 5870 X2 olsa hiç sorun kalmayacak ama ne zaman çıkacağını (hatta çıkıp çıkmayacağını) bilmediğim bir kart için tüm sistemi kurmayı bekletmek istemiyorum. Büyük ihtimalle ikinci el alacağım için de fiyat çok önemli bir faktör değil. Ama 1 yıl sonra elden çıkarma kolaylığı ve bedeli bir faktör olabilir.

ATI 5870 X2 olarak çıkartacak mı bilmiyorum? ancak bildiğim kadarıyla 5870X2 = 5970 olarak çıktı piyasaya.. ama böyle olmayadabilir tam emin değilim çünkü fakat bir ara fx57'nin haberlerinde öyle bir şeyler okumuştum diye hatırlıyorum..

• quote:

Ati HD 5870

Nvidia GTX 295
    Ati HD 4870 X2

HD5870 alın arkanıza bakmayın tek söyleyeceğim bu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

İlginize teşekkür ederim ancak, benim aradığım Quadro serisi kartlar değil. CAD/CAM kullanacağım ancak "render" ile çok fazla işim olmayacağı için bu iş için özelleşmiş bir kart almak niyetim yok. Ayrıca bahsedilen kartların sıfırları oldukça pahalı, 800 liraya da ikinci eli olduğunu sanmıyorum.

Ati HD 5870
    Nvidia GTX 295
    Ati HD 4870 X2

ATI 5870 X2 olarak çıkartacak mı bilmiyorum? ancak bildiğim kadarıyla 5870X2 = 5970 olarak çıktı piyasaya.. ama böyle olmayadabilir tam emin değilim çünkü fakat bir ara fx57'nin haberlerinde öyle bir şeyler okumuştum diye hatırlıyorum..

Benim bildiğim 5970=5850x2.. ama uzun süreli idare edecek kart arıyosun bu yüzden ati 4xxx serisini hiç düşünme..önümüzdeki 1 yıl içinde dx11 oyunlar yoğunlaşacaktır..dx11 in geleceği dx10 dan daha iyi..bu yüzden benim tavsiyem hd5870..nvidia tarafında ise biraz daha beklersen fermi serisi çıkacak..performansları iyi olur ama fiyatları ne olur bilemem..hem 5870 yeni teknoloji düşük güç tüketimi az ısınma gibi artıları var..en mantıklısı 5870 olur ki bence 2 sene rahat ettirir o kart seni..gtx295 seçmezdim ben bu saatten sonra..ortada dx10 oyun yok diyolar ama bu saatten sonrada çıkmaz zaten bence dx11 varken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbarisxx -- 6 Şubat 2010; 16:52:40 >

• ekran kartı olarak fermiyi beklemen taraftarıyım
  • quote:

quote:

bilgisayar profesyonel fotoğraf işleme, grafik tasarım (CAD/CAM) ve OYUN amacıyla kullanılacak.

Nvidia nın yeni çıkartacağı kartı al ( Kesinlikle ati alma o paraya ) 4870x2 nasıl ezildiğini gör

illa atiyi kötüleyeceksiniz ya bari biraz rasyonel yorum yapında insanlar gülmesin

• quote:

quote:

al işte

• güzel cihaz gtx 295 tabiki :)
  • bilgiler için tşk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.