1 mbit lik sınırsız adsl var COD4 de pingim 250 civarında geziyor. Hatta bazı serverlara bile giremiyorum ne yapmak lazım??
1. bilgisayara reset at. öle dene.
2. arka planda çalışan güncellemeleri kapat.
a) antivirüs güncellemeleri
b) windows güncellemeleri
3. eğer bilgisayarınızdan kaynaklandığınızı düşünmüyorsanız..
a) bilgisayara gelene kadar olan kablolarınızı kontrol edin
b) modeme reset atın . .tekrardan kurun
4. bir başka arkadaşından modem alıp dene
5. 444 0375 i arayarak .. durumu bildirin.. bendede ping sorunu var dı .. sürekli arayarak arıza kaydı verdim .. ve sonunda portumu değiştirdiler.. herşey normale döndü.
benm de 24 falandı 70-80 oldu yaws artık cod2 oynayasım yok
quote:
Orjinalden alıntı: yusufziya
1. bilgisayara reset at. öle dene.
2. arka planda çalışan güncellemeleri kapat.
a) antivirüs güncellemeleri
b) windows güncellemeleri
3. eğer bilgisayarınızdan kaynaklandığınızı düşünmüyorsanız..
a) bilgisayara gelene kadar olan kablolarınızı kontrol edin
b) modeme reset atın . .tekrardan kurun
4. bir başka arkadaşından modem alıp dene
5. 444 0375 i arayarak .. durumu bildirin.. bendede ping sorunu var dı .. sürekli arayarak arıza kaydı verdim .. ve sonunda portumu değiştirdiler.. herşey normale döndü.
benim de telekomdaki grev döneminden önce port değişikliğine gitme durumum olmuştu..O zamandan sonra hissedilir bir fark yaşamıştım.. Muhtemelen arka plandaki güncelleştirmelerden v.s kaynaklı. Çünkü ping in 220 lerde olduğu günden sonra 40-50 seviyelerini de gördüm sık sık..Açık programları kapayıp girerim bundan sonra yardım için teşekkürler..
+ olarak ..
başlat/çalıştır/msconfig
buradan başlangış a gel.. orada bilgisayar açılırken çalışmasını istemediğin programları düzenle.. çeltiği boş bırakırsan bilgisayar başlarken açılmaz ( çalışmaz)
quote:
Orjinalden alıntı: yusufziya
+ olarak ..
başlat/çalıştır/msconfig
buradan başlangış a gel.. orada bilgisayar açılırken çalışmasını istemediğin programları düzenle.. çeltiği boş bırakırsan bilgisayar başlarken açılmaz ( çalışmaz)