< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yükselen bölümlerin saçmalığı
-
-
aga sınava girmyecek miydin bir daha
-
evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine sınava girecek olup ee hedefleyip diğer bölümlere saçma diyen birisin anladığım kadarıyla bu mantık müthişmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
Başarısız olacak adam vizyonuyla kendini belli ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nişanlım zattiri zort üni istatistik.mezunu şu an uzman yardımcısı 60k alıyor müdürü odtü ist. Mezunu 200e yakın maaş alıyor. Yüksek maaşı sadece doktorlar almıyor bu ülkede saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne istatistikmiş arkadaş. Oğlum siz farkında mısınız bilmiyorum da iecilerin de akademiden gitmeyeni bahsettiğin yerlere seçmeli falan alıp giriyor. Mat muhcülerin yine hepsi o alanda, diğer man. Mühendislikleri yine aynı şekil
Lisans işini çok kafaya takıyorsunuz. Ortalama iyi bir üniversiteye girip rekabet ortaminda hissedin kendinizi. Ingilizceniz kotuyse 3 5 yil ingilizce derslere girin 10'a yakın ingilizce sunum ve proje teslimi yapın. Hocalarla konusmayi ogrenip mesaj yazmayı ve öğrenmeyi ögrenin. Temel konulara bakara bir sonrakini internetten bakabilin. Oldu bitti aw. Okul ve bölümün sağladığı bir etiket var fakat bu etiket mesela odtü statı eleyecek bir etiket değil özellikle son dönemde. Kaldı ki iibf manyak iyi bir alan kendini kotarabilirsen. Dünyaf
Aktüerya türkiyede olmasa da yurt disinda iyi bölümdür. Orta düzey birçok danışmanlık/sigorta şirketinin sonunda da xxxx actueria takısı bulunur. Tabii 2. Paragrafta yazdıklarım yüzünden Türkiye simülasyonunda 150k+ herhangi bir bölümü yazmamak çoğu zaman daha avantajlıdır. Etiket meselesi yks sıralamalarından doğar, hatta ve hatta okuldaki rekabet işi bile yks sıralamalarından doğar. Mesela odtü fizik bundan 3 yıl önceye kadar biyolojicilerle alıyordu calculus dersini (muhendislik curveunde kalan cok oluyormus). Yeni gelen ogrenciler konuşunca simdi bir kez daha mühendislik curve alıyorlar ilk 20k'daki mbg haric coğu bölüm gibi. Econ bile o curve'de mat için odtü'de.
-
iüç ee yazmadım yanlış anlaşılma olmasın mezunuz
akrabalar soracak ne okuyorsun diyeceğiz istatistik..
bu rezillik yeter
bu rezilliğe rağmen yazdım, gayet memnunum. o rezilliği de ortadan kaldıracağız inşallah. isim konusunun büyük sorun olduğunu ben kendim diyorum zaten.
-
hangi ünideydin hocam
mehmet zaim üni - istatistik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 5 Ağustos 2024; 12:34:16 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 5 Ağustos 2024; 13:11:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Başarısız olacak adam vizyonuyla kendini belli ediyor
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X