32" TV ararken burayı buldum bu modeli sırf FHD panel olduğu için almayı düşünüyorum son serilerde de 720 mi acaba panel bilgisi olan varmı eğer 720 ise vazgeçip Onvo HD panel almayı düşünüyorum |
YUMATU 32' LED TV FULL HD-HD MUAMMASI VE SONUÇ (3. sayfa)
-
-
Merhaba hocam burada bahsedilen Full Hd denilipte Hd reay olan Tv yumatu 32smt3201 modelimidir. Cevaplarsanız sevinirim.
-
Smart TV üzerinde TivibuGo uygulaması düzgün çalışıyor mu?
-
öncelikle bu markadan ve özellikle bu modelden uzak durun.aylarca fullhd yani 1080p diye ürünü sattılar ama 720p çıktı.bende aldım ve bu hataya düştüm.panel üreticisine kadar ulaştım ama 720p olduğunu gördüm.özellikle bu 1080p değil dediğim halde hepsiburada gibi bir çok site satmaya devam etti.ama artık çoğu site satmıyor.zaten firmada kendi sitesinde 1080p yani fullhd ibaresini kaldırdı.herhalde duyarlı birileri dava açtı.ben aldığım bu cihazı ucuza verip elimden çıkarmaya çalışıyorum.adam gibi ünlü bir markanın cihazını alacağım.en azından muhatabı var..
-
aynen o model.sahte 1080p.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X