Şimdi Ara

Yumurta kasa Hyundai 1.5 gls 1999-2000 model (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi ne var orda bende bilmiyorum heralde ford olması lazım ekmek arası poğça satıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

90 küsür arabaların sıfır hallerinden bahsediyoz i 30 dan espaceden değil

Onlarda bir gun eskıcek be hocam
  • Bir gün s40ların passatların doğan şahin fiyatına satılacağını düşünemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Bir gün s40ların passatların doğan şahin fiyatına satılacağını düşünemiyorum

8-10 yıl sonra kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ilcan

quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

quote:

Orijinalden alıntı: by_ilcan

quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

gecen yaz aldik baba 1.5 gls klimali 99 148 binde benzinli 13750 yazmis 12500e telde anlastik gittik 10750 aldik 4 lastik yeni 2 aylik. 4 kis lastigi bi kis takilmis frenler on takim korukler hep degismis masrafsiz. ve gelirken 210 bastik youtubede videosu vardi.

güle güle binin kardeşim. 3000 tl fiyatı nasıl kırdınız sorması ayıp kaporta motor durumu nasıldı?

koporta olarak bi sofor kapi saci degismis serviste .
    expertize soktuk dynoda 160a cikinca mavi dumani verdi sonra yetkili kisi simdi yaptirisan 1500-2bin masraf sonraya birakirsa 3-4 deyince bi pazarlik firsati cikti masraf olarak 1750 daha dusurduk aldik suan 10bin km oldu 1litre civari yag yakmis ama sorun degil memnunuz.

Kusurunu bile bile yuksek istiyorlar birde

aldigimiz arkadas askeri personel cok iyi niyetli biri bukadar masraf oldugunu bilmiyodum cok mahcup oldum dedi bilsem ya yaptirirdim yada fiyattan duserdim dedi zaten 11500 galerici verdi size 11e vereyim dedi 10750ye aldik allah razi olsun memnunuz.

• dün galericiler sitesinde birkaç araba sordum. 10-15 arası hidrolik+klima+lpg olan araç bakıyorum dedim. 98 model 170.000 km de kırmızı renkte yumurta kasa accent var 15.000 tl dediler oha yuh artık dedim 14 e bul biz hemen alalım dediler
  • Bu kasada Motor Mitsubishi üretimidir. Hyundai zamanında kendi motorunu bile yapamıyormuş, nerden nereye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 24 Mayıs 2014; 12:02:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Bu kasada Motor Mitsubishi üretimidir. Hyundai zamanında kendi motorunu bile yapamıyormuş, nerden nereye.

Hyundai' nin kurucusu olam oto tamir ustası II. dünya savaşında kore japonların işgali altındayken, kendisine tamir için verilen japon arabalarından işine yarayacak parçaları ufak ufak çalıp satarmış.
    Hyundai böyle doğmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

dün galericiler sitesinde birkaç araba sordum. 10-15 arası hidrolik+klima+lpg olan araç bakıyorum dedim. 98 model 170.000 km de kırmızı renkte yumurta kasa accent var 15.000 tl dediler oha yuh artık dedim 14 e bul biz hemen alalım dediler

1998 GLS AC(klimalı) Buz grisi 78000 km de 2 parça boyalı kazası yok LPG'li 13800 demişler babama vermemiş
    Bide gitmeyen diyen arkadaşların arabasında cidden bi sıkıntı var. Bizimkinin maşallahı var.
    Motor bir arkadaşın dediği gibi Mitsubishi ile ortak üretim. Herhangi bir sıkıntısı yok.
    Az yakma konusuna gelince cidden az yakıyor. Eskişehir'de lpg aldık Bilecik-Gölpazarına gittik 127 km 2.78'den gaz aldık 26.5 TL yakmıştı.
    Herhangi bir sorusu olanlar sorabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.