Şimdi Ara

YumurtalıSucuk-- Acemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DSC_0796 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

DSC_0786 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

DSC_0782 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

DSC_0703 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

CSC_0816 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

DSC_0671 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

DSC_0657 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

DSC_0644-001 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

DSC_0591 by KKaracaoglu, on Flickr

YumurtalıSucuk-- Acemi

DSC_0300 by KKaracaoglu, on Flickr

Fotoğrafçılığa başlayalı 2 hafta oldu önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordFustang -- 23 Haziran 2012; 20:14:30 >

• hocam ben fotografcılıktan anlamadığım için herhangi bi önerim olamaz sadece resimler güzel devamını bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliKocBey

hocam ben fotografcılıktan anlamadığım için herhangi bi önerim olamaz sadece resimler güzel devamını bekleriz
    Kelebeğin üzerindeki uğur böceği deseni dikkatimi çekti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Kelebeğin üzerindeki uğur böceği deseni dikkatimi çekti :)

Alıntıları Göster
    Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MordFustang

Teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okangeci

Beğenmedim.

Olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beğenmedim.

Olsun.

Alıntıları Göster
    Günbatımı süper.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acemi şoför
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caslantas

Günbatımı süper.

Alıntıları Göster
    DSC_0786 ve DSC_0591 çok hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 29 Haziran 2012; 10:48:36 >
  • Tesekkur ederim, İstanbul'a gidince Yurtdisinda cektigim fotograflari da eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tesekkur ederim, İstanbul'a gidince Yurtdisinda cektigim fotograflari da eklerim.
    Gece fotoğrafını çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

Gece fotoğrafını çok beğendim.

Alıntıları Göster
    hepsi çok güzel
  • Tesekkurler

• quote:

Tesekkurler
    ilk fotografta (pembe cicek) odak problemi var, fotografta net olan bir yer yok, makina yada siz odaklanan bolgeyi iskalamissiniz. Ayni olayi DSC_0644-001'de de yapmissiniz.
    -
    DSC_0703 , Gun batimi manzarasi guzel. Fakat F4.2 boyle bir manzara icin cok yuksek alan derinligi veren bir deger oldugu icin Gunes ve onundeki daglar bulanik cikmis. Kasitli mi yaptiniz bilemiyorum tabi. Fakat boyle bir manzarayi daha yuksek diyafram degerleri ile F10 - F11 ile cekmeyi de deneyebilirsiniz boylece fotografin tamaminda ayni netligi yakalayabilirsiniz.
    -
    Kelebek fotograflarinin acisi pek iyi degil. Kompozisyon olarak da iyi degiller, sanki hani "geciyordum, gordum, basyim cektim" seklinde cekilmis fotograflar gibi duruyorlar. Tabi zor bir calisma alani kelebekler, durmalari, durdular mi kacirmadan fotograflanmalari zor oluyor.
    -
    DSC_0300 - Model minibus fotografini cok begendim. Bu fotografta da F5.3. Sanirim diyafram ayarini siz yapmiyorsunuz(mu?). F3.5 ile daha yuksek alan derinligine sahip bir fotograf olabilirdi bu da.
    -
    Daha ozenli secilmis kompozisyonlar bulmanizi oneririm. Ayrica yaniliyor isem kusuruma bakmayin, makinanin kullanim kilavuzunu firsat buldukca okuyabilirseniz makinaniza daha hakim olursunuz. Surcu lisan eyledim ise affiniza siginiyorum. Ben de iyi bir fotografci degilim, baktim ve gordugum-bildigim kadari ile size faydali olabilecegini dusunerek yorumlarimi yazdim.

Yeni paylasimlarinizi da gormek isterim... iyi gunler dilerim...

• iyi iyi

• gayet hos :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

ilk fotografta (pembe cicek) odak problemi var, fotografta net olan bir yer yok, makina yada siz odaklanan bolgeyi iskalamissiniz. Ayni olayi DSC_0644-001'de de yapmissiniz.
    -
    DSC_0703 , Gun batimi manzarasi guzel. Fakat F4.2 boyle bir manzara icin cok yuksek alan derinligi veren bir deger oldugu icin Gunes ve onundeki daglar bulanik cikmis. Kasitli mi yaptiniz bilemiyorum tabi. Fakat boyle bir manzarayi daha yuksek diyafram degerleri ile F10 - F11 ile cekmeyi de deneyebilirsiniz boylece fotografin tamaminda ayni netligi yakalayabilirsiniz.
    -
    Kelebek fotograflarinin acisi pek iyi degil. Kompozisyon olarak da iyi degiller, sanki hani "geciyordum, gordum, basyim cektim" seklinde cekilmis fotograflar gibi duruyorlar. Tabi zor bir calisma alani kelebekler, durmalari, durdular mi kacirmadan fotograflanmalari zor oluyor.
    -
    DSC_0300 - Model minibus fotografini cok begendim. Bu fotografta da F5.3. Sanirim diyafram ayarini siz yapmiyorsunuz(mu?). F3.5 ile daha yuksek alan derinligine sahip bir fotograf olabilirdi bu da.
    -
    Daha ozenli secilmis kompozisyonlar bulmanizi oneririm. Ayrica yaniliyor isem kusuruma bakmayin, makinanin kullanim kilavuzunu firsat buldukca okuyabilirseniz makinaniza daha hakim olursunuz. Surcu lisan eyledim ise affiniza siginiyorum. Ben de iyi bir fotografci degilim, baktim ve gordugum-bildigim kadari ile size faydali olabilecegini dusunerek yorumlarimi yazdim.

Yeni paylasimlarinizi da gormek isterim... iyi gunler dilerim...

Tesekkur ederim yorumunuz icin, onerilerinizi dikkate alacagim. Manuel modda cekiyorum ama tabii pek bir bilgim yok. Manuele alismam daha cook zaman alacak. Tamron 90mm alacagim insallah onunla daha iyi calismalar yaparim. Tesekkurler tekrar ilginiz icin.

• quote:

quote:

Beğenmedim.

Olsun.

Olmasin !!!
    Yok boyle "Begenmedim" deyip post kasip gecip gitmek. Begenmedin ise, begenmedigin, eksik yada yanlis gordugun seyi yazacaksin. Arkadas burada gayet acikyureklilikle yaptigi isi, emegini yorulmadan bizimle paylasiyor. Siz oh ne ala trip yapiyor, post kasiyor, kendinizi tatmin etmeye calisiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 5 Temmuz 2012; 0:49:07 >

• @'Kitmir' tesekkurler

@sulu şaka tesekkurler nickinizi cok begendim

• quote:

quote:

quote:

Beğenmedim.

Olsun.

Olmasin !!!
    Yok boyle "Begenmedim" deyip post kasip gecip gitmek. Begenmedin ise, begenmedigin, eksin yada yanlis gordugun seyi yazacaksin. Arkadas burada gayet acikyureklilikle yaptigi isi, emegini yorulmadan bizimle paylasiyor. Siz oh ne ala trip yapiyor, post kasiyor, kendinizi tatmin etmeye calisiyorsunuz.

Helal olsun diyemedim kavga cikar diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beğenmedim.

Olsun.

Olmasin !!!
    Yok boyle "Begenmedim" deyip post kasip gecip gitmek. Begenmedin ise, begenmedigin, eksin yada yanlis gordugun seyi yazacaksin. Arkadas burada gayet acikyureklilikle yaptigi isi, emegini yorulmadan bizimle paylasiyor. Siz oh ne ala trip yapiyor, post kasiyor, kendinizi tatmin etmeye calisiyorsunuz.

Helal olsun diyemedim kavga cikar diye

Alıntıları Göster
    Ciksin kavga cikaracaksa... Bunun gibilerin yaptikarina susunca mi iyi, guzel olacak ortam ?
    Ne oldugunu, ne yaptigini bildigimizi bilsin en azindan !..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.