Şimdi Ara

Yunan Adaları (ortam süper)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yunan adalarındayım şuanda Kos'tayım.Dün akşam Symi'deydim.bol ss var zaten sonra yükleyecem. Harika yerler geçen seneden beri geliyorum sürekli.Ortam olsun,kızlar olsun çok güzel. İçki aldım akşamdan biraz acayip ucuz. 2 absolut 1 lt , 1 bacardi , 1 jack daniels 60 euro tuttu. bunları türkiye de alsan Sadece Jack'in parasına denk gelecek nerdeyse Arkadaşda baya aldı 120 euro tuttu 14 şişe aldı o Adamlar yerin kıymetini biliyor. Burası Türkiye'de olsa dağda çoban bile yaşamazdı gibime geliyor. Ama adamlar üşenmemiş her sokağa jenaratör koymuş elektriğini falan herşeyini döşemiş.Ayrıca Kos'ta ki insanlar çok sıcakkanlı. Ama symi'de ki yunan kıroları hakkında aynı şeyleri söyleyemicem yunanlıdan çok hollandalı var nerdeyse Kosta Şimdi yeni geldim tekneye.Birazdan tekrar çıkmayı düşünüyorum.Çıkarda karı kız düşürürsem ss atarım

• Eğer kos bile seni bu kadar etkilediyse gece hayatı için Mykanos'a, manzara ve doğa içinde Santoriniye gitme derim Geçen yaz gittim ve hayran kaldım. Özellikle Santorinideki manzarayı hayatım boyunca unutmayacağım. Mykanosda eşcinselleri saymazsak oldukça eğlenceli biryer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

Eğer kos bile seni bu kadar etkilediyse gece hayatı için Mykanos'a, manzara ve doğa içinde Santoriniye gitme derim Geçen yaz gittim ve hayran kaldım. Özellikle Santorinideki manzarayı hayatım boyunca unutmayacağım. Mykanosda eşcinselleri saymazsak oldukça eğlenceli biryer...

Hocam tam onu diyecektim bildiğin eşcinsel adası. ben sadece burdaki ortam iyi old. için şuanda öyle yazdım ama Rodos'a gittim geçen sene ve en güzeli orası Sabahtan akşama kadar gez bitmiyor arkadaş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.