yunanlılar bizi çok sempatik karşıladı hiç düşmanlık yoktu
yunanlilar ve pasif pkk'li kürtler.
ikisinde de benzer bir sey var. biz kardesiz , biz dostuz, gecmis gecmiste kaldi, savasa hayir, halklarin kardesligi derler yuzune. %80'i arkandan it turk, serefsiz diye anabaci gider %95'i de icince aninda baslar icindekileri dokmeye hele yunanlar baslar 1453'ten bizanstan buyuk bir nefretle.
pek inanma guler yuzluluklerine.
İmrendim doğrusu.Yunanistan sokakları Bulgaristan'a çok benziyor.Siesta vakti,araçların yayalara saygı göstermesi tanıdık geldi.Ben de 13 gün boyunca Bulgaristan'da kalmıştım.İnsan özlüyor bazen.Ama Türkiye gibisi de yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
quote:
Orijinalden alıntı: SoUnderstand
gidersem toprak icin giderim
savaşmayın, yiyişin.
Daha güzel turlar yaparsınızı umarım. Ayaklarınıza sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: s-topmark
İmrendim doğrusu.Yunanistan sokakları Bulgaristan'a çok benziyor.Siesta vakti,araçların yayalara saygı göstermesi tanıdık geldi.Ben de 13 gün boyunca Bulgaristan'da kalmıştım.İnsan özlüyor bazen.Ama Türkiye gibisi de yok.
doğru diyorsun abi, karşıdan karşıya geçmek isterken arabalar duruyor, gece hayatları süper, bulgaristan'da da buluundum hocam süper yerler be, Ama türkiye gibisi yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme