Modern ekonomilerde üretim yapmak zorundasın, yunanistanın batmasının sebebi buna ayak uyduramamasıdır. Turizm gelirlerinin 11 milyon insanı beslemesi oldukça zor, kaldı ki ticaret demişler o ticaretle gelen gelir de halka gitmiyor. Sol görüşlü bir topluluk olduğundan vergiler düşük fakat devletin halka sorumlulukları ve masrafları çok fazla Giderler gelirleri karşılamıyor
Bunlar sadece şahsi fikrim değil, birçok godoman işletme sahibinden duyduklarımı sentezlememle oluşan tespitlerdir. Mesela örnek vermek gerekirse geçtiğimiz aylarda vana sektöründe üretim yapan bir fabrikanın yöneticisinin konferansına gittim, Adam yunanistana geçtiğimiz yıllarda satış departmanından birilerini yollamış gezin fabrika bulun ki vana satalım diye, kuzeyden güneye bütün yunanistanı gezmişler 2 hafta satış yapabilecekler 2-3 çalışan fabrika bulmuşlar
Bu durumda batmamaları imkansızdı zaten, yunan halkının fikri yapısı değişmedikçe batmaya mahkumlar Şahsi fikrime bakarsanız 1 ay önce kendi seçtiği hükümeti protesto için başkentini savaş alanına çeviren halk da bunların hepsini hak ediyor, beter olsunlar
quote:
Orijinalden alıntı: onlyone
Modern ekonomilerde üretim yapmak zorundasın, yunanistanın batmasının sebebi buna ayak uyduramamasıdır. Turizm gelirlerinin 11 milyon insanı beslemesi oldukça zor, kaldı ki ticaret demişler o ticaretle gelen gelir de halka gitmiyor. Sol görüşlü bir topluluk olduğundan vergiler düşük fakat devletin halka sorumlulukları ve masrafları çok fazla Giderler gelirleri karşılamıyor
Bunlar sadece şahsi fikrim değil, birçok godoman işletme sahibinden duyduklarımı sentezlememle oluşan tespitlerdir. Mesela örnek vermek gerekirse geçtiğimiz aylarda vana sektöründe üretim yapan bir fabrikanın yöneticisinin konferansına gittim, Adam yunanistana geçtiğimiz yıllarda satış departmanından birilerini yollamış gezin fabrika bulun ki vana satalım diye, kuzeyden güneye bütün yunanistanı gezmişler 2 hafta satış yapabilecekler 2-3 çalışan fabrika bulmuşlar
Bu durumda batmamaları imkansızdı zaten, yunan halkının fikri yapısı değişmedikçe batmaya mahkumlar Şahsi fikrime bakarsanız 1 ay önce kendi seçtiği hükümeti protesto için başkentini savaş alanına çeviren halk da bunların hepsini hak ediyor, beter olsunlar
güzel yazmışsın aynen dediklerin çok doğru bu bize ders olsun sanayi ülkesi olmak +ham madde +yeraltı kaynaklarını korumak ve gelişdirmek zorundasın..
onlar bizi avrupa besler düşüncesindeler yıllardır avrupada üvey evlat olmalarının nedeni bence ingiltere ve fransanın kucağından hiç inmediler yada şöyle diyeyim güneş batmayan krallık britanya hala o günlerinde ve şartlarındadır sanıyor yunanistan ki ingiltere yatsın kalksın zamanında kanını emdiği sömürdüğü ülkelerin altın ve elmaslarını devlet hazinesine koyması ve ondan aldığı güçle konuşuruyor ve 2.dünya savaşının abd destekli zaferiyle gerçi ağır kayıplarda verdi ingilizler ama kaymağını fazlasıyla şuan bile yiyorlar... yani şuan ingiltereyi bile usa kolluyor destekliyor ekonomi olarakda yoksa sanayi olarak alman mühendisliği gücü sanayileşmesi daha fazladır... avrupada 2ülke söz sahibidir fransa ve almanya bu ikisi ne derse o oluyor avrupada yoksa o kredide bile dikkat edin almanya ve fransa konuşuyor sadece
quote:
Orijinalden alıntı: WirLieBen
Modern Sömürge.
+187896786
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme