Şimdi Ara

Yunanistan ve İsrail Saldırdı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
13.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I will be back

ben bir günde iki kere savaştım ve arada bir kere hastaneye gittim. şimdi aradan iki gün geçmesine rağmen hastaneye gidemiyorum...

var mı bilen sorun nedir

bölge mi değiştirmem lazım ?

sanırım 1 günde 50 den fazla savaş hasarı aldınız , hastane günde max50 can verir ve sadece 1 savaş için verir.

aynı durum benim başımada gelmişti lvl 6 dım henüz hp 40 küsürde kalmıştı , para harcayıp canımı artırmaya çalışmaktansa yeni üyelik aldım
  • Marmaradayım . bir kere savaştım sağlık 40 lara kadar düştü hastaneye gittim sonra yine savaştım aynı gün . bundan sonra hastanenin yanında iyileştir butonu çıkmıyor olmadı bölge değiştirip deniyecem level 9 yım bu arada
  • quote:

Marmaradayım . bir kere savaştım sağlık 40 lara kadar düştü hastaneye gittim sonra yine savaştım aynı gün . bundan sonra hastanenin yanında iyileştir butonu çıkmıyor olmadı bölge değiştirip deniyecem level 9 yım bu arada

Aynı gün savaşmaman gerekiyor.Hastaneden günde bir defa iyileştirme hakkı alabilirsiniz.
  • Forumdaki arkadaşları eRepublik oyununa çekmemiz lazım :)

isteyen şurdan kaydolabilir

kayıt için :

http://www.erepublik.com/tr/referrer/mk2812
  • hallettim sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 6 Mayıs 2010; 13:41:35 >
  • quote:

Marmaradayım . bir kere savaştım sağlık 40 lara kadar düştü hastaneye gittim sonra yine savaştım aynı gün . bundan sonra hastanenin yanında iyileştir butonu çıkmıyor olmadı bölge değiştirip deniyecem level 9 yım bu arada

Sohbet odasına gir ve gift iste.. millet sana gift atar günde en fazla 10 gift alırsın..10 gift=10 sağlık artışı..Bu şekilde iyileşmen hızlanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk2812

quote:

Sohbet odasına gir ve gift iste.. millet sana gift atar günde en fazla 10 gift alırsın..10 gift=10 sağlık artışı..Bu şekilde iyileşmen hızlanır..

ilk mesajda bu durumlar için bir açıklama yapmıştım

ACİL NOT: arkadaşlar 4-5-6 lvl arası olup akdenizde kalanlar yeni hesap açsın ve marmara dan başlasın önemli olmaz sadece 1 gün kaybınız olur ayrıca tekrar tekrar söylüyorum 3 level olunca savaşa girin 5 kere savaşın günlük 1 kere olan hastane hakkınızı kullandıktan sonra tekrar SAVAŞMAYIN bu durumda olan arkadaşımız çok, sağlığını yükseltmek hem masraflı oluyor hemde zaman kaybı...

• Arkadaşlar canım 74 ekmek var q1.Canım nasıl yükseltebilirim ?Q2 ekmek mi alsam ?
  • Chat odalarından yardım iste onlar gift ve ekmek yardımı yaparlar.
  • paranıza kıyın arkadaşlar q3 ten aşağı ekmek almayın zaten iyi bi işe girine kadar treasure mapten gelenler yeterde artar ...
  • Millet bu yeni başlayanlar için yardım sayfası..yok yok..

http://www.erepublik.com/tr/article/erepublik-t-rkiye-903-g-n-ho-geldiniz-yeni-oyuncular--1361455/1/20

isteyen şurdan kayıt olabilir:

http://www.erepublik.com/tr/referrer/mk2812

• q3 ekmeğin faydası ney ? bi günde gidiyo sonucta
  • 3 can verir q3.q1 1 can.q2 2 can.Böyle gider.
  • canınızı hesaplamanız için çok işinizi görür

http://www.cccp-group.org/index.php?page=erep_wellnesscalc
  • edit: gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakabo1905 -- 12 Mayıs 2010; 18:09:35 >
  • uye oldum ne yapicam ya cok karisik
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

uye oldum ne yapicam ya cok karisik

arkadaşım ilk önce antreman yap sonra bir iş bl ve çalış. sonra anasayfanda savaşabileceğin cepheler vardır gir onlara günde sadece 5 kere savaş. mesela suan kuzey kore rusya savaşı var gir ona savaşa tıkla ama sadece 5 kere. sonra savaştığın ekrana geri gel ve orada hastane linki var. tıkla ve iyileştirden canını geri al. sonra bir daha ki günü bekle. tabi hergün alman gereken ekmek var. marketten seç al.

anlamadığın birşey varsa özelden mesaj atabilirsin.www.erepublic.gen.tr var. buradan da istediğin bilgiye ulaşabilirsin. soru sorabilirsin. ilk girdiğinde karışık geliyor ama alışınca basit geliyor. yakında v2 geldiğinde daha iyi olacak oyun.

zaten bu akşam israile saldırı olacak sanırım. ciddi ayaklandı herkes. başkan akşam saatlerinde acacak sanırım.

• İsrail'e saldırı başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS
    İsrail'e saldırı başladı...

Hadiya gittim k . Kore cephesine bosa gitti vuruslar
  • varan 1

israil haritadan silindi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.