Şimdi Ara

YUNUS POLİS BOY KİLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yunus polis için boy sınırı 175 miş kilo sınırı kaç bilginiz var mı
    boy 174 sıkıntı olur mu

• up bilen yok mu
  • yok. kardeşim hadi.
  • kilo olarak değilde vücununun inç değermi ne yokmuydu hani obezlik 25 den sonra falan oluyordu 18-24 arası olması lazım kilo olarak değil merak etme
    Bende yunusluk istiyorum veyahut sivil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

kilo olarak değilde vücununun inç değermi ne yokmuydu hani obezlik 25 den sonra falan oluyordu 18-24 arası olması lazım kilo olarak değil merak etme

okuduklarıma göre yunus olmak için vucudun atletik durması falan filan diyordu 5 kilo daha alırsam 18.6 oluyor vucut kilte indeksi ama bu yunusluk için geçerli mi sonuçta polislik için 167 boy isteniyor yunusluk için 175
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impavido

quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

kilo olarak değilde vücununun inç değermi ne yokmuydu hani obezlik 25 den sonra falan oluyordu 18-24 arası olması lazım kilo olarak değil merak etme

okuduklarıma göre yunus olmak için vucudun atletik durması falan filan diyordu 5 kilo daha alırsam 18.6 oluyor vucut kilte indeksi ama bu yunusluk için geçerli mi sonuçta polislik için 167 boy isteniyor yunusluk için 175

Evet yunusluk için 175 en az :)

• 1.74 alınacaksa 1.73 te alınmalı ve bu böyle gider. 1.75 sabit orandır
  • bu işleri pek bilmedigim icin soruyorum Lisede okuyan biri polis okuluna(lisesine) geciş yapabilirmi neler gereklidir ?
  • Sorun çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya benim merak ettiğim vucut atletik olmalı falan diyor normal polis meslek yüksek okuluna girerken 167 boy 18.5 kütle endeksi istiyor. yunusluk için 175 boy kütle indeksi sabit mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

bu işleri pek bilmedigim icin soruyorum Lisede okuyan biri polis okuluna(lisesine) geciş yapabilirmi neler gereklidir ?

lise de geçiş yok benim bildiğim. lise bitince polis meslek yüksek okuluna geçiyorsun. ilk önce ygs de taban puanı geçip pmyo nun sınavlarına giriyorsun
  • zaten memlekette bi şey olamayan polis oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bks35

zaten memlekette bi şey olamayan polis oluyo

otomotiv elektromekaniği okuyorum bölümümden memnun değilim sadece polislik önceden istediğim birşeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavido -- 15 Ekim 2014; 23:04:58 >
  • Impavido kullanıcısına yanıt
    Polisler iyi maaş alıyorlar aslında bu aralar herkez polis olmak istiyor galiba Haberde gordum 2900 Kusur alıyorlardı Zam yapılmıs 3050 olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Polisler iyi maaş alıyorlar aslında bu aralar herkez polis olmak istiyor galiba Haberde gordum 2900 Kusur alıyorlardı Zam yapılmıs 3050 olmus

öyle bişey olması lazım ya da polisine göre değişiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.