quote:Orijinalden alıntı: DynamiteKid Bu örümceklere yakın çekim bakınca bi garip oluyom ama çekimler anlatılmaz güzel olmş tebrikler teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: S©o®PioN06 Yunuslar deyince Yunus Polisleri aklıma geldi o birim kurulmadan önce ben yine yunuslar idim
quote:Orijinalden alıntı: Amedra Burada "ne bakıyon len" dermişcesine poz vermiş. Şaka bir yana fotoğraflara baştan sonra baktım, gerçekten harika.
quote:Orijinalden alıntı: yunuslar quote:Orijinalden alıntı: S©o®PioN06 Yunuslar deyince Yunus Polisleri aklıma geldi o birim kurulmadan önce ben yine yunuslar idim Pardon hocam.
quote:Orijinalden alıntı: hakeen çok güzel kendimi afrikada sandım teşekkürler _MG_7921-Edit-2 by 3yunuslar, on Flickr
quote:Orijinalden alıntı: Stell@ Hocam muhteşem olmus süper ayrıntı teşekkürler _MG_7701-Edit by 3yunuslar, on Flickr
quote:Orijinalden alıntı: yunuslar quote:Orijinalden alıntı: Stell@ Hocam muhteşem olmus süper ayrıntı teşekkürler _MG_7701-Edit by 3yunuslar, on Flickr Harbiden hocam siz profesyonel fotografcısınız galiba