ebay var ama yukarıda dediğim gibi getirtmesi biraz problemli.
alibaba.com un telefon kısmına girin ve nasıl bir site olduğunu görün
alibaba.com satıcı ve alıcı arasında aracılık yapan bir site mi? sistemi nasıl alışveriş yapanlar biraz açıklayabilirler mi?
taklit çin mallarına benziyor alibaba, nasıl güvenip alınacak ki? çin işi sakat iş.. ama sürekli alışverenler varsa bilmem.
ebaydan alırken üstüne düşük fiyat yazdırılabilir, böylece gümrükten geçirilir şekilinde bir şehir efsanesi var ama bilemiyorum, sonuçta ikinici el de satan bir site, kullanılmış gibi gösterilebilir..
arkadaşlar ben americadan dvd player getirttim.
ve az daha katil olacaktım
ürüne verdiğim para kadar gümtrük verdim.
şunları aklınızdan çıkarmayın
***bayram öncesi sonrası 300 dolara euroya kadar gümrük işlemiyor falan hikayeleri yalan
***sınır bazı alışverişlerde (ürün ve ülkeye göre) 100$ bazı alışverişlerde 100€. Ve bu rakama kargoda dahil. Yani ürün+kargo = 100$€
ebay.com
bu sorulara yeterli.net te cevap veriyoruz ;)
akıllı alışveriş yapacaksınız ben 9 senedir amerikadan yapıyorum şuana kadar paketim hiç takılmadı bunların arasında 250 dolarlık urunlerde vardı. gumruk mevzuatını öğrenin sizinde paketleriniz takılmaz. herşey sizin işleminizin yapan memurun elindedir 10 dolarlık urun getirtirsin senden komisyoncu tutmanı ve ithalat olarak yapmanı isteme hakkı her zaman vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme