Şimdi Ara

Yurt dışı bağlantıları gitti galiba (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
6.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir/Bornova durum aynı turt dısı baglantım yok MSN down

ek olarak

TEST SONUÇLARI

Bitrate : 1.62 Mbit/s
    Download Hızı : 197.65 KB/s

512DSL sonucu bu. Bı yapılanma varmıdır? test dogru olabılırmı 3 kere test ettım sonuc aynı ya yakın

BAGLANTILAR GERI GELDI HAYIRLI OLSUIN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triem -- 17 Temmuz 2006; 13:09:58 >
  • Böyle bir rezillik olmaz.Acaba bizden başka daha kaç ülkede durum böyle.Sabah oyun oynuyordum sürekli net kopuyor oyundan düşüyorum ,pingler tavan yapıyor.3.de sordular ne oldu diye bildiğimiz yarım ingilizceyle durumu utana sıkıla anlattım.Ama utandığım ingilizcem değil ülkemin potansiyeli olmasına rağmen böyle bir hizmet vermesiydi.

İst./Çamlıca da yok.
  • endenozyadaki deprem yuzunden dunya ile olan internet bagımız kopmus durumda....
  • bilmiyoruzki belki diğer ülkelerde de kesilmiştir, onunla ilgili bir habere rastlamadık..
  • geldi burada (erenköy)
  • ataşehirde durum normale döndü. ben de hiç bir yurt dışı site açamıyordum ancak şu anda hiç bir sorun yok
  • Delirecem az önce kalktım ve rezalet durumu öğrendim. Umarım bir an önce sorun düzelir
    (lol geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi findikkiran69 -- 17 Temmuz 2006; 13:10:25 >
  • ADSL depremi şiddetide 9.0
  • Şu an düzeldi. İstanbul'dayım.
  • yok yok yok
  • hayır sorun var hala ....

yurtdışı bazı siteler geldi ama msn hala yok...
  • galiba bi deprem sözkonusu olan gelmişti, tekrar gitti
  • endonezya ile bizim netin ne alakası var be arkadaşlar :)
  • ama ben ist'dan girebiliyorum heryere. giremediğiniz örnek site verin de deneyelim.
  • en kötüsüde şudur ki türk telekomun sitesinde herhangi bir açıklama yok. bu nasıl bir müşteri hizmetleri politikasıdır.
    hadi onu geçtim, telekom derinden yapıyor bu işleride. televizyonda bırakın internetin gitmesini bir tane depremle ilgili haber yok. bu nasıl bişeydir ya !!!
  • Bursa
    hala acılmıyo yurtdısı siteler , online oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

ama ben ist'dan girebiliyorum heryere. giremediğiniz örnek site verin de deneyelim.

www.google.com

hala giremiyorum bir yere.... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikomen -- 17 Temmuz 2006; 13:13:09 >
  • geldi şükür
  • MSN calısıyor YURT dısı sıtelerı acılıyor. 13:10 ıtıbarı ıle 45 dakıka down kaldı server acıklama ne olacak bakalım
  • telekomun kendi sitelerine de erişim yok...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.