Şimdi Ara

Yurt dışı tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimle birlikte yurtdışı tatili yapmayı planlıyorum. benim eski bir pasaportum var süresi geçmiş eşimin hiç pasaportu yok..

şuan ben esnafım eşim devlet memuru.. bu baharda pasaporta başvurup daha sonra yurtdışı tatili planlıyorum.

sorum şu vizesiz yada çok basit şekilde vize alabileceğim ülkeler nerelerdir.

otel ayarlayıp mı yoksa turla mı gitmeliyim..

• Dostum butce her zaman onemlidir. Yabanci diliniz yeterli duzeyde ise; kesinlikle kendiniz gidin, tur'un bir numarasi yok. Rehber, otel, birazda gezdirip kazikliyorlar.

Turlar kotudur demiyorum, saf misafirleri cok kandiriyorlar biraz sesiniz cikiyorsa sorun olmaz turlarda da. Turlarin en sevdigim avantaji; ucak biletini daha ucuza temin edebiliyorsunuz.

Tatil anlayisinin ne olsugunu bilmedigim icin ulke tavsiye edemiyorum(gece hayati, tarihii yerler, dogal guzellik, extreme sporlar, rahat sessizligi olan yerler gibisinden bir cok kategori vardir)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Dostum butce her zaman onemlidir. Yabanci diliniz yeterli duzeyde ise; kesinlikle kendiniz gidin, tur'un bir numarasi yok. Rehber, otel, birazda gezdirip kazikliyorlar.

Turlar kotudur demiyorum, saf misafirleri cok kandiriyorlar biraz sesiniz cikiyorsa sorun olmaz turlarda da. Turlarin en sevdigim avantaji; ucak biletini daha ucuza temin edebiliyorsunuz.

Tatil anlayisinin ne olsugunu bilmedigim icin ulke tavsiye edemiyorum(gece hayati, tarihii yerler, dogal guzellik, extreme sporlar, rahat sessizligi olan yerler gibisinden bir cok kategori vardir)

çoğunu biliyorum.. amaç başlangıç yapmak şuan farklı yerler görmek.. ucuzdan tecrübe kazandıkça daha iyiye doğru..

şuan en uygun yurt dışı hangisi ise ondan başlamayı düşünüyorum. belgrad vize isteiyor galiba ondan olabilir başlangıç

• quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

quote:

Dostum butce her zaman onemlidir. Yabanci diliniz yeterli duzeyde ise; kesinlikle kendiniz gidin, tur'un bir numarasi yok. Rehber, otel, birazda gezdirip kazikliyorlar.

çoğunu biliyorum.. amaç başlangıç yapmak şuan farklı yerler görmek.. ucuzdan tecrübe kazandıkça daha iyiye doğru..

şuan en uygun yurt dışı hangisi ise ondan başlamayı düşünüyorum. belgrad vize isteiyor galiba ondan olabilir başlangıç

Yunanistan veya kibris senin icin uygun olabilir. Kolay vize alabilirsiniz(kibris kimlikle)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

quote:

Yunanistan veya kibris senin icin uygun olabilir. Kolay vize alabilirsiniz(kibris kimlikle)

kıbrısta 5 yıl yaşadım ölene kadar da gitmem :)

• Bence de bütçe ve merak çok önemli. Biraz ne aradığınızı yazarsanız ona göre fikir vermeye çalışalım. Az çok ne kadar süreli ve ne hedefinde bir tatil. (Kültür turu, tarihi yerler, deniz kum güneş, spor, gece hayatı v.s.) düşünüyorsunuz
  • şuan için ucuz bütçeli avrupa tarihi şehirler alışveriş turu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.