Şimdi Ara

Yurt dışında dil eğitimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

3 5 hafta ancak tatıl gıbı olur pahalı bır tatıl .
    Fazla burce yoksa malta tek tercıh olmalı ama orası da bence ıyı bır tercıg degıl .

Bugun bir firma ile gorustum aylik masrafimi tamemen ekstra konaklama disinda 400 euro olarak hesapladilar 8 hafta gibi bir sure cikti ki bana kalirsa benim o kadar bile masrafim olmaz

Butceyi 15 bin e cikarticam birde sanirim

Şimdi gordum yazınızı
    Var mı bır gelısme ?

Seneye elimde 25 bin e yakin bir para olacak buyuk ihtimal irlandayi dusunuyorum iste o zaman sirket sirket degerlendiricem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bir üstte yazmışsınız. Şimdi onu da gördüm.
    Hayırlsıı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barlas kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu konuyu tekrar hortlatacağım :)

Ben üniversite mezunuyum ve staj yapmaktayım şuanda ve staj eğitimim bittikten sonra yurt dışına genel ingilizce amacıyla gitmek istiyorum

Bütçe konusu süreye bağlı olduğu için bişi söylemiyorum ancak aklıma irlanda ve amerika var süre olarak 6 ay düşünüyorum ve 3 ay irlanda +3 ay amerika da olabilir tabi sizlerin düşüncesii merak ediyorum.

bilgi verirseniz şimdiden teşekkür ederim tavsiyeler için sağolun
  • Merhaba;

Yazinizi gorunce cevap vermek istedim ben su anda Amerika'da dil egitimi goruyorum.5 ay oldu geleli.Chicago'yu sectim dil kursu icin ve cok memnunum gercekten.Kursun iki kampusu mevcut ister downtown ister
    Wheeling..Gelmeden once maddi ve manevi cok kaygim vardi ama gelince hepsi yok oldu.Ilk once kursun verdigi egitimden bahsetmek istiyorum.Yogunlastirilmis ingilizce goruyoruz.Temelim olmasina ragmen ilk geldigimde cok tutuktum
    anlayamiyo ve konusamiyodum uzatmadan 1 ay icinde sevimli hocalarimizla cozdum olayi ki zaten Amerika gocmen ulkesi oldugundan kimse senin bozuk ingilizceni umursamiyo ve sana yardimci oluyolar.
    Starbucksta bile :) Yiyecek,icecek bunlar en kolayi ki biz coktan downtownda kebapci bulduk.Buralarda ozledigin bi o oluyo.Kalicak yere gelince kurs zaten sana yardimci oluyo fakat ev tutmak ve ya aile yaninda
    kalmak istersen bilgi alabiliyosun.Son olarak ucretlerden bahsediyim genelde burda sectigin ucuz kurslarin garantisi olmuyo her an hersey olabilir.Kurslarin akredite olmus olmasi gerekiyor ki
    benim kursum oyle.Kursta aylik odeme mevcut ki bu aileler ve ogrenciler icin cok buyuk avantaj.Iyi egitim ve garantili kalma istiyosan iyi kurs secmelisin kesinlikle.Ben 9 ayligina geldim buraya 2040 toplam.
    tabi suresine gore de degisiyor.Mesela 3 aylik 720 usd.Umarim yararli olabilmisimidir.:)

• kprsolex K kullanıcısına yanıt
    Hangi dil okuluna gidiyorsunuz merak ettim fiyat uygunmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kprsolex

Merhaba;

Yazinizi gorunce cevap vermek istedim ben su anda Amerika'da dil egitimi goruyorum.5 ay oldu geleli.Chicago'yu sectim dil kursu icin ve cok memnunum gercekten.Kursun iki kampusu mevcut ister downtown ister
    Wheeling..Gelmeden once maddi ve manevi cok kaygim vardi ama gelince hepsi yok oldu.Ilk once kursun verdigi egitimden bahsetmek istiyorum.Yogunlastirilmis ingilizce goruyoruz.Temelim olmasina ragmen ilk geldigimde cok tutuktum
    anlayamiyo ve konusamiyodum uzatmadan 1 ay icinde sevimli hocalarimizla cozdum olayi ki zaten Amerika gocmen ulkesi oldugundan kimse senin bozuk ingilizceni umursamiyo ve sana yardimci oluyolar.
    Starbucksta bile :) Yiyecek,icecek bunlar en kolayi ki biz coktan downtownda kebapci bulduk.Buralarda ozledigin bi o oluyo.Kalicak yere gelince kurs zaten sana yardimci oluyo fakat ev tutmak ve ya aile yaninda
    kalmak istersen bilgi alabiliyosun.Son olarak ucretlerden bahsediyim genelde burda sectigin ucuz kurslarin garantisi olmuyo her an hersey olabilir.Kurslarin akredite olmus olmasi gerekiyor ki
    benim kursum oyle.Kursta aylik odeme mevcut ki bu aileler ve ogrenciler icin cok buyuk avantaj.Iyi egitim ve garantili kalma istiyosan iyi kurs secmelisin kesinlikle.Ben 9 ayligina geldim buraya 2040 toplam.
    tabi suresine gore de degisiyor.Mesela 3 aylik 720 usd.Umarim yararli olabilmisimidir.:)

Konaklama ne kadar

• Dangerwrestling D kullanıcısına yanıt
    Nerde konaklamak isteyecegine bagli..

Eger aile yaninda diyosan 550-600 usd.Genelde yemek ve temizlik malzemeleri haric hersey dahil.Kendine ait odan mevcut.
    Yurt istiyosan 600-650 usd.
    Ayri bir ev tutmak istersen 800-1200 usd civarinda ev bulabilirsin..

Eger kisa vadede geliyorsan 3 6 aylik gibi aile yani en mantikli ve uygun olani.Yemek konusuna gelince ayda 300 usdye cok rahat cok cesitli ev alisverisi yapabiliyosunuz.Yani 1000usdye cok rahat
    gecim saglaniyor.
  • quote:

Nerde konaklamak isteyecegine bagli..

Eger aile yaninda diyosan 550-600 usd.Genelde yemek ve temizlik malzemeleri haric hersey dahil.Kendine ait odan mevcut.
    Yurt istiyosan 600-650 usd.
    Ayri bir ev tutmak istersen 800-1200 usd civarinda ev bulabilirsin..

Eger kisa vadede geliyorsan 3 6 aylik gibi aile yani en mantikli ve uygun olani.Yemek konusuna gelince ayda 300 usdye cok rahat cok cesitli ev alisverisi yapabiliyosunuz.Yani 1000usdye cok rahat
    gecim saglaniyor.

Yani size 9 ay 20 bin lira gibi bir fiyata mi mal oldu yalnis mi hesaplamisim

• Dangerwrestling D kullanıcısına yanıt
    9 ay kurs haricinde..Kalacak yer ve yiyecek ve diger ihtiyaclar icin 1000 usd * 9 =9000 usd (9 aylik) *3 =27.000 tl

Ki zaten 9 aylik gelmek istiyorsaniz banka mektubunda bu parayi gostermek zorundasiniz vize ve kurs icin..Ben gelirken 15bin usd gosterdim..
  • kprsolex K kullanıcısına yanıt
    Para istedigim miktarda gosterilir evet benim bildigim abd calisma izni vermiyordu o yuzden tercihim irlanda dan yanaydi ama sizin soylediginiz fiyatlar yakin gibi gitmeden once daha detayli bakicam zaten teker teker

• quote:

9 ay kurs haricinde..Kalacak yer ve yiyecek ve diger ihtiyaclar icin 1000 usd * 9 =9000 usd (9 aylik) *3 =27.000 tl

Ki zaten 9 aylik gelmek istiyorsaniz banka mektubunda bu parayi gostermek zorundasiniz vize ve kurs icin..Ben gelirken 15bin usd gosterdim..

Ki bu en az miktar..Yani benim hesaplamalara göre.İlk günlerde ister istemez fazla harcamalar olacak.Bilmedeğimiz bir yer sonuçta..

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz tabiki de..Ulasim icin ozellikle ilk bir kac gun para harcayabilirsiniz.Genelde burda cok fazla eyalet eyalet gezen arkadaslarin geliri cok cok fazla oluyor.Ben ortalamayim onlara gore.
    Gerci ucak biletleri 100 usd gidis donus.Iyi dusunup,butceyi iyi ayarlamak lazim..
  • Oowww öyle gezmek mezmek olacaksa 1000 olacak 1500 mecbur yani.
    Ama o gezip tozma işleri genelde ilk günler olmayacaktır.Gitmeye yakın gezilir tozulur hem dile hem çevreye hem insanlara uyum sağlanmış olur..Masrafları da dengelersin.

Yani kalkıp da okulun ilk hafta sonunda hadi let's go ! Miami ! Vegas ohhuuu diyemem ben yani Cesaret edemem.

İlk günler bilmedğin marketler lokantalar olacağından harcamalar da fazla olur .Bunu mutlaka düşünmek lazım

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kursu bitirdikten sonra USA size 2 aylik sure veriyor ulkeyi terketmeniz icin o surede dediginiz gibi Miami Vegas gezebilirsiniz :) Lokanta olarak buralarda genelde bildiginiz gibi MCdonals,Kfc gibi yerler var ..
    4 chicken burger 2 buyuk boy patates,icecekler hepsi 13 dolara geliyor..Yemegi hic dert etmeyin derim..Mikrodalga urunleri cok popular..1 usd..Walmart en unlu marketlerden burda.12li kola 3 usd..Ve daha
    fiyatini buraya yazamadiklarim..Burda en onemlisi,konaklama ve kurs ucreti..Gerisi inanin cok kolay..
  • Elbet yol bulunur zaten...Hele bir vize gelsin de

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.