Şimdi Ara

Yurt Dışında Hosting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, aylık yaklaşık tekil 10000 ziyaretçi alan küçük-orta bir web sitemiz var.Fakat çalıştığımız hosting firması ne yazıkki artık tadını kaçırdı.Hizmet kalitesi giderek düştü ve düşüş hızlanarak devam ediyor.Bu da bizi olumsuz etkiliyor dolayısıyla.İnsanlar teknik sorunlardan dolayı siteden kaçmaya sürekli eleştirmeye başladı.Giderek ziyaretçi sayımız 10000 lere kadar düştü ve günden güne düşüş dahada artıyor.Kısaca host değiştireceğiz.Ondan sonrada atın intikamını alırız bir ara.
    Neyse.. araştırmalarımız sırasında yurtdışı (yurtdışında server lokalizasyonu olan yerli firmalar değil) hostingler daha cazip geldi.Fakat işide riske sokamak lazım.Eğer bu konuda tecrübesi olan, özellikle halen hizmet alıp memnun olanlar öneride bulunursa çok seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenandrk -- 23 Eylül 2006; 0:20:54 >

• hocam yerli sermaye dururken yurtdışından hizmet almak bence mantıksız geliyor...
    şimdi o yerli sermaye de sermayesini yurtdışından server & domain vs.. almak için kullanmıyor mu diceksin o da var tabi...
    bi ara powweb filan çok modaydı aklıma gelmişken..
    benim sana tavsiyem, biraz araştırıp yerli firmaların içinden teknik kapasitesi, desteği yüksek olanları bulman...

tavsiyem ADAMER.COM.TR, IMRANBILISIM.NET, TURKOTECH.COM, NUDEMBILISIM.COM.TR, HOSTTICARET.NET ..
  • system32 ye katılıyorum ve tavsiyeri gayet güzel..

Ek olarak şunu belirtmek isterim size bir web teknolojisi firması sahibi olarak (adamer.com.tr) bizde sunucularımızı yurt dışında barındırıyoruz ve tr de sunucusu olanlara göre en büyük avantajımız elbette trafik rahatlığıdır. türkiyede 100 Gb ı geçmeyen server aylık trafikleri mevcut ama yurt dışında en kötü makineyi alsanız 1000 Gb dan aşağı değildir ki isteğe göre 10000 GB hatta daha fazla trafik bile sğalanabilir, TR de ise bu imkansızdır.

Burada asıl soru şu olmalı,
    direk yabancıdan bir yabancı server içinde host mu alayım
    bir türkden yabancı server içinde hot mu alayım?

Siz önce buna karar verin gerisini burda çözeceğimize eminim..

Saygılarımla..
  • teşekkürler arkadaşlar mesajlarınız bir konuda aydınlatıcı oldu.Teknik konuda biraz eksiğim olduğu için mazur görün.bazı kişiler yurtdışından ucuza server kiralayıp host paralarını toplayıp 3 ay sonra kaybolduğu gibi şeyler duydum.kimilerinin heryere reklam koyup kendilerini firma gibi gösterdiği destek olarakta cep telefonu ve hotmail, gmail gibi mail adresleri koyduğuna şahit oldum, bırakın vergi levhasını sabit bir telefon adres bile yok.ordan akıl yürüterek türkiyede uygun fiyata pazarlayıp yurtdışından host veriyorsa bir bit yeniği var gibi geliyordu.Sanki server türkiyede olunca gider bilgisayarını kucaklar ver parayı yoksa bunu unut diyeceğiz ya :))
    byLiLattahın dediği gibi bir avantajı bilmiyordum tabi.
    Yabancı firmadan kastım şu; ağzımız bir kez yandığından sıkıntı yaşamayalım, sağlam olsun diye düşündüğümüzden yerli "bildik" firmalara yöneldik, 5mb alan-1gb transfer limitli küçücük bir paketi dahi 50-100ytl ye sattıklarını görünce dumur olduk.Bu nedenle böyle bir arayış aklıma geldi.Aynı hizmeti güvenilir yabancı firmadan 50$ daha ucuza almak cazip geliyor malum.

• anladım kastını ve sonuna kadar haklısın. aylardır forum köşelerinde bu konuları dile getirdik ama malum sansüre uğradık. benimle irtibata geçersen sana direk yurt dışından alabileceğin imkanlar hakkında bilgi veririm ama muhattabım türk olsun ama yabancı server oslun dersen system32 nin verdiği siteleri incele hepsine her anlamda güvence veririm ben sağlam kişilerdir.

Saygılarımla..
  • Yardımlarınız için çok teşekkürler.Bahsettiğiniz firmalar oldukça cazip, güvenilirde diyorsanız başka arayışa gerek yok artık.Arkadaşlarımında fikrini alıp ortak bir kararla kısa zamanda taşınıyoruz inşallah.Sevgi selamlar.
  • www.detayhosting.net vewww.hedefhosting.net tavsiyemdir. Sağlamdırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokonel -- 24 Eylül 2006; 11:42:41 >
  • www.klavyehosting.com

vewww.hostticaret.net de inceleyebilirsin
  • elbette güvenilirdir, system32 nin verdiği sitelere her anlamda ben kefilim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.