Bildirim
Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress Destek, Sorular ve Cevaplar (1291. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
19 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yeni üyeler için iyi fırsat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dhgate'te tahmini teslim süresi gelmek üzere olan bir ürünüm var. Satıcı kargoyu 2 paket halinde yolladı. 2. paket geldi ama 1.si hala yok. 9 Mart'ta yurtdışına sevkedilmiş. En son hareketi de 16'sında "Delivered by air transport" olarak duruyor. Ondan sonra gönderilen Chinapost paketlerim bile geldi bu hala yok. Bir gün öncesinde satıcıya mesaj mı atayım?Bir de dispute DHGate'te süre geçtikten sonra açılabiliyor mu ? -
gümrüge takılmadan nasıl alışveriş yaparım -
1- Fiyatı 22Euro altında olacak
2- Yasaklı bir ürün olmayacak.
3- Çok adetli olmayacak.
4- Alıcı adı ve adreste eksik bilgi olmayacak -
aslında 22 euro üzerinde olupta nasıl gümrüğe yakalanmadan sokabiliriz. bazı kargo şirketlerinde yakalanma riski dahamı az. yogun alışveriş zamanları gümrükteki yogunluktan yakalanma riski dahamı az. gibi öneri varmıdır. -
sen nerden ne almak istiyorsun onu söyle, sana gümrüpe takılıp takılmayacağını söyleyelim. genelleme yapmak doğru değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 13 Nisan 2018; 18:27:11 > -
Gearbest
Selamlar,
Bu dealextrme in son durumu nedir bilen var mı? Bir kaç yıl önce bu siteden güvenli alışveriş yaptığım olmuştu.
Sonrasında hiç alışveriş yapmadım.Şu an bazı ürünler çok ciddi düşük fiyatlı, almayı düşünüyorum ama
bu kadar düşük fiyatlı olunca bi kıllanmadım değil.Sanal kart eskiden kabuk etmiyordu şimdi ediyormu ?
Yakın zamanda sorunsuz alışveriş yapan varmıdır ? -
Amazondan 550 dolar değerinde 3d yazıcı alacağım.quote:
Orijinalden alıntı: cervinff
sen nerden ne almak istiyorsun onu söyle, sana gümrüpe takılıp takılmayacağını söyleyelim. genelleme yapmak doğru değil.
Vergisini vs ekleyince 650 dolar civarı oluyor.
Ne olur ? -
Yurt dışı alışveriş özürlüsü birine hızlı şarj aleti ve type c kablo sipariş edecek bir arkadaş var mıdır? :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ürünlerin gelmesini bekliyecegine git tahtakale ye oradan al. fiyat olarak pek de fark yok hemde beklemezsin 1ay2ay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almak istediğini ürünleri yazın. Bende hesabınıza ekleyeyim ve size sadece ödeme yapmak kalsın. Eğer ürün tavsiyesi istiyorsanız, xiomi, aukey, tronsmart gibi bilindik markalara bakın. -
Merhabalar
33 Dolarlık ürün vergiye girmişmidir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhondalton -- 25 Nisan 2018; 14:38:59 >
-
Ugreen ürünleri Aliexpress te bir çok kullanıcı tarafından kullanılan ve önerilen bir ürün. Kendi aldığım linki ekliyorum Type-C içini de vardır aliexpress.comUS $26.54 41% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Şarj Cihazları'de Ugreen hediye kutusu PD 18W şarj MFi 1M USB C yıldırım kablosu iPhone 11 Pro max/11/X/XS/XR/8 PD şarj cihazı AliExpress'dahttps://tr.aliexpress.com/item/Ugreen-Quick-Charger-3-0-USB-Wall-Charger-4-Port-Smart-Faster-Mobile-Phone-Charger-for/32774251994.html?aff_platform=aaf&cpt=1524661412036&sk=6mia6uv&aff_trace_key=435e82a2b187491fbe98630fd1e2944e-1524661412036-00855-6mia6uv&terminal_id=a0b1acd834aa44b9a841817721f2bb42
Ayrıca @viperc tavsiyeleri de iyi cihazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 25 Nisan 2018; 16:7:9 >
-
UKİM e girerse vergi çıkar. Satıcı düşük yazdı ise çıkmayabilir -
ebayden bişey almanız lazımsa yardımcı oluyorum.https://forum.donanimhaber.com/paypal-kullanmak-isteyenler-buraya--126655142 -
Arkadaşlar ilk defa ebay den ürün alacağım. 41.66$ ürün pay Pal ile ödersem gümrüğe takılır mı. Ürün bebek için bez kanguru
Aliexpress ten 9 dolar tutarında ürün satın aldım ürün açıklama belirtildiği gibi olmadığından ürünü iade etmek istiyorum ürün gönderildi ancak bana henüz ulaşmadı sorum şu;
ürün geldiğinde PTT kargo görevlisine belirterek hiç teslim almasam doğru bir iade yöntemi olur mu ve kargo ücreti öder miyim? -
https://www.listeler.net/aliexpress-kargo-takip-surecleri-ptt-kargo-takip-surecleri/
İncelemeni Öneririm.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X