Şimdi Ara

Yurt dışından gelen telefon kayıt hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Almanyadan telefon getirttim,Kayıt konusunda net bilgim olmamasından ve biraz kafa karışıklığından ötürü bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istedim.
    Şimdi bildiğim 1. yol telefonu götürüp yasal yollardan pasaporta kayıt ettirmek.
    Bir arkadaştan duyduğum 2.yol ise tahtakale yada yapan herhangi bir telefoncuda kırdırmak.
    Yalnız telefonu getiren arkadaş daha önce samsung marka bir telefon getirdiğini ve yeğeni kayıt yaptırmasına rağmen açılmadığını sonra kendi almanya kartını takıp 5 dakika kadar kullandıktan sonra açıldığını söyledi.

Benim önceliğim evde çalışmayan bir telefon var onun ime sini telefona girmek olacaktı.Sizdende fikir almak istedim.....

• quote:

Orijinalden alıntı: descrip

Arkadaşlar Almanyadan telefon getirttim,Kayıt konusunda net bilgim olmamasından ve biraz kafa karışıklığından ötürü bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istedim.
    Şimdi bildiğim 1. yol telefonu götürüp yasal yollardan pasaporta kayıt ettirmek.
    Bir arkadaştan duyduğum 2.yol ise tahtakale yada yapan herhangi bir telefoncuda kırdırmak.
    Yalnız telefonu getiren arkadaş daha önce samsung marka bir telefon getirdiğini ve yeğeni kayıt yaptırmasına rağmen açılmadığını sonra kendi almanya kartını takıp 5 dakika kadar kullandıktan sonra açıldığını söyledi.

Benim önceliğim evde çalışmayan bir telefon var onun ime sini telefona girmek olacaktı.Sizdende fikir almak istedim.....

En iyi ve temiz yol pasaport kaydı yaptırman vergisini ödeyerek 151,5 tl olması gerekiyor, İş Bankası internet şubesi üzerinden ve E-Devlet üzerinden oturduğun yerden işlemlerini yasal ve temiz bir şekilde yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.