Şimdi Ara

Yurt dışından hint keneveri tohumu getirmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
77.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Canhatti

quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Orijinalden alıntı: Not afraid-

En yakın torbacıdan en ucuzundan ot alıyorsun içinden çıkar zaten tek tük tohum kesin .

tohumlarını nasıl anlıcaz sorun orda

Ne oldugunu bilmedigin seyi yurtdisindan getirip yetistirmeye calisacaksin? Tamamen ozentilik seninkisi.
    Sarmadan once tohumlarini ayiklamayan insan gelmis burda hint keneviri tohumu alacak site arastiriyor.Bilmedigin seye bulasma.

hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Buyrun tohumların ss si zaten eline aldıgın zaman anlarsın tohumun hangısı oldugunu
     Yurt dışından hint keneveri tohumu getirmek
  • O değilde ne zamandır girmiyodum konu dışına dh bayağa bi değişmiş,eskiden olsa ne kötü şey yapıyosun tarzı yorumlar gelirdi şimdi nerdeyse yetiştirme tarifi veriyolar...
  • O değilde torbacı nerden bulunur
  • Zulala zulala bonzaii Yeşil ova çam dibi patlayii
    Madem içici değilsin paylaşım içersinde bulunursun artık
  • Not afraid- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: madturk.35

Zulala zulala bonzaii Yeşil ova çam dibi patlayii

gelişimi gösteren konular açarım knk

konuyu açma sebebimse torbacı itlerle muhattap olmamak ek olarak o adamlara para verirsem teröre gittiğinide biliyorum

Burada benimle dalga geçmeye çalışan insanlar dökülen şehit kanında sizinde payınız var bilmiş olun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madturk.35

Zulala zulala bonzaii Yeşil ova çam dibi patlayii

gelişimi gösteren konular açarım knk

konuyu açma sebebimse torbacı itlerle muhattap olmamak ek olarak o adamlara para verirsem teröre gittiğinide biliyorum

Burada benimle dalga geçmeye çalışan insanlar dökülen şehit kanında sizinde payınız var bilmiş olun

yalnız dişi tohum bulman lazım ki torbacılar satmadan dişi tohumları toplar zaten yani senin aldığından çıkan tohumların %90 u erkek olur.Erkek dişi ayırt etmek çok zor zaten Türkiyede senin apabileceğin iş değil bence ama genede yapçam ben diyosan sana marijunal.blogspot.com bu siteyi öneriyorum iyice oku bu siteyi tohum alabileceğin adresler falan var.
    not: marihuana sağlığa zararlı ve yasa dışıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madturk.35 -- 7 Şubat 2014; 0:09:32 >

• madturk.35 kullanıcısına yanıt
    Ot neden yasadışı sadece zararlı olduğu için mi ? Hayır.Devlet vergi toplayamıyor ondan

Alkol dahada zararlı.Obama bile tv de söyledi o zaman alkolda yasaklansın

Mesela snoop dogg 10 yıllardır günde 82 dal ot içen bir insan fakat sağlık bakımından hepimizi devirir

• Şu konuya denk geldim yazmadan edemeyeceğim. Her konuda bilgili olmak zorunda değilsiniz, boş boş kendi fikrinizi yazmışsınız. Yazılanların %98i yanlış bilgi.
    Herkes 10yıllık yetiştirici gibi yazmış. 2 kere sigara içen buraya bilmiş bilmiş yazmış.

Birincisi yurtdışından getirilebiliyor. Yakalanma riski var ama minareyi çalan kılıfını hazırlar. Getirmenin yolu yöntemi mevcut.

İkincisi semt torbacısının sattığı sigaradan çıkan tohum genetik olarak yine aynı etkide olur. Sipariş ettiğin 150€luk 10 tohumun vereceği etkinin yanından geçemez. Yani o çok bilmişliğinizi alın ve gidin buradan :)

Detayını çok merak internette zilyon tane kaynak bulur.

Yetiştirici değilim, müptezel hiç değilim görüpte pm atmayın :)

• cemcelebration kullanıcısına yanıt
    klavyesi olan sallıyor işte.

• Konunun son iki yorumu hariç diğerlerini hızlıca geçmek zorunda kaldım, gerçekten arkadaşlar bilmiyorsanız araştırın ve öyle yorum yapın. Bilmeden yorum yapınca komik görünüyor. Getirtilir, yakalanma riski elbette var ama yakalanırsa da seni gelip tutuklayamazlar, ülkeye girişi yasaklı maddelerden işlem görür, ukim'e gider falan filan.. Ayrıca @madturk.35 arkadaşım.. Torbacılar kalkıp hiç bir sigaranın tohumunu toplamazlar, zaten şu tohum erkekmiş şu tohum dişiymiş gibi bir bilgiye sahip olmalrı mümkün değil çünkü outdoor ve türk işi yani mariuhanna değil esrar, regular tohum oluyor yani torbacıdan aldığın sigara tohumları..

Alkol tüm kötülüklerin anasıdır, sentetik uyuşturucular hayatınızı bitirir, bir iki duman stresinizi alır keyfinizi yerine getirir..
  • kenevir tohumu bulundurmak yasal...ama toprakla buluştu an iş kötü çin sitelerinde satan varsa cok rahat sokarsın ülkeye..
  • quote:

aslında merak ettiğim için yapıyorum içici değilim.gübre lazım

• birazdan konuya arena müziğiyle Uğur Dündar girecek

• Çalışıyorsan biriktir para, git amerikaya tatile. İstediğini iç. Ne kadar paran varsa o kadar sık gidebilirsin amerikaya
    Sonra gizlice getirebilirsin belki. Bavula falan koyarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 15 Ekim 2016; 18:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

Çalışıyorsan biriktir para, git amerikaya tatile. İstediğini iç. Ne kadar paran varsa o kadar sık gidebilirsin amerikaya
    Sonra gizlice getirebilirsin belki. Bavula falan koyarsın.

Ne amrikasi, 30 senedir beri Hollandada Coffeeshop kayniyor, icmek LEGAL.
  • Siteye gerek yok, mahallenizdeki kuşcuya git ve yarım kilo kanarya yemi al yani kendir diye satarlar aslında o kenevirdir yada açık ve net kuşcunun kapısından gir abi yarım kilo kenevir tohumu bizim kanaryaya vericem de kilosu 6 tl olması lazım herneyse al tohumları ve git evinize.
  • Yurtdisindan getirmek veya ordan siparis vermek biraz risklli. Bu konu acildigindan beri gumruk yasalari baya degisti. Artik her paketin icine standart bakiyorlar. Tohum varsa eziyorlar. Ben ihtiyacim olan tohumlari Turkiye menseli bir firma var ordan aliyorum. st.kushseed.net Sizde alicaksaniz Turkiyeden gonderen bir sirketten alin. Tohumlari Amerika ve Kanadadan gelme diye biliyorum. Hollanda istiyorsaniz oda benim bitkilerimi gunluk halinde yayinladigim bir forum var ordan bakabilirsiniz. Turkiyedeki butun kenevir yetistiricisi orda mesken tutmus.www.tohumsuz.com Umarim yardimci olmustur burdaki arkadaslara.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.