Şimdi Ara

yurt dışından parca getirtme imkanı ile su soğutma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar su an sistemimde titan amanda takılı performansı vs ii gayet memnunum ama fanları cok ses yapıyor meredin ayrıyeten kasada 3 tane 120lik 1 tane 80lik fan var ve buna amandanın fanları da eklenince pek sessiz olmuyo acıkcası

neyse gelelim konumuza kardesim su an ingilterede ve bana parca getirebilir muhtemelen subatın sonuna dogru gelecek ve ben gelirken boş gelmemesini sağlayacağım
    sizlerden kuracağım su soğutma sistemi parcaları hakkında yardım isteme niyetindeyim

sistemde anakartı sogutma geregi duymuyorum sadece cpu ve ekran kartı yeterli

sistemim
    anakart gigabyte x38 dq6
    işlemci intel Q6700
    ekran kartım msi 8800gt oc
    ram GEİL 2X2GB DDR2 PC2-8000
    psu thermaltake toughpower 750w
    kasa Cooler Master STC-T01 çift psu destekli

soğutma sistemini stackerın yeterince büyük olduğunu düşündüğümden kasa içi yapmayı planlıyorum üstteki psu yerine su kabı+pompa gibi bi düzenek kurabilirim yüksek olunca su pompalama daha rahat olacaktır die düşünüyorum

sistemde ayrıca thermaltake aquabay m1 kullanmayı da düşünüyorum görsel acıdan cok hosuma gitti fakat aliminyum oldugu icin diger parcaları da ona göre secmem gerekecek yada yine aynı işe yarayan fakat bakır bir aparat varsa tavsiye edeceginiz lütfen onu da belirtiniz
    aquabay m1 icin link

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya Sannin -- 28 Ocak 2008; 1:07:22 >

• yardımlarınız(!!!!!) için gerçekten çok teşekkürler...
  • kuracagın sistem hakkında yardımcı olamayabilirim ama

www.watercoolinguk.co.uk

bu site işine yarayabilir fiyatları baya uygun ve çogu ürünü orda bulabilirsin :)
  • Mazur görün ama tam olarak hangi konuda yardım istediğinizi anlamadım.
    Bi sayfa yazı var,kendi sorularınızı kendiniz yanıtlayıp geçmişsiniz...

Size anladığım kadarıyla söyleyebileceğim tek şey şudur ki,aliminyum blok kullanmayın.
    Kullandığınız sistem radyatör de dahil olmak üzere komple bakır olsun.
  • benim istedigim yardım su konuda aslında sadece hangi markanın hangi modeli daha ii bir secim olur die sormak istiyordum komple aliminyum yada komple bakır arasında cok büyük farklar varmı birde fireballda korezyon önleyici sıvı gibi biseyler var onlar ise yararmı acaba teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasanova_forever

benim istedigim yardım su konuda aslında sadece hangi markanın hangi modeli daha ii bir secim olur die sormak istiyordum komple aliminyum yada komple bakır arasında cok büyük farklar varmı birde fireballda korezyon önleyici sıvı gibi biseyler var onlar ise yararmı acaba teşekkürler...

Evet onlar var ama %100 koruma sağladığı söylenemez,bakır aliminyuma göre çok daha iyi ısı iletir,hem bakır bloklar dediğimiz gibi korozyona neden olmaz,o yüzden su soğutmada tercih nedenidir.
  • http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=3604&cat=666&page=1
    http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=2046&cat=537&page=1
    http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=3995&cat=738&page=1
    http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=1538&cat=566&page=1 aquabayaliminyum oldugu icin almamayı düşünüyorum ama gorsellik olarak ii oldugu için aklımı celmiyoda diil :D

almak istedigim parcalar bunlar bunlarda hortum secimi nasıl olmalı uyumsuz olan parca varmı ve bunlara ek olarak bunların hortumla birleşme kelepcelerini nasıl almalıyım hangisi daha iidir tak matik mi gecmelimi fln

teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya Sannin -- 3 Şubat 2008; 15:05:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.