ben bu kykdan taahhütnameden falan bağımsız olarak bankkart çıkarttım bugün kendi işlerim için o iş görür mü yoksa bu konuştuğunuz kartı çıkartmam gerekiyor mu |
Bildirim
Canlı Yayın Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın |
ben bu kykdan taahhütnameden falan bağımsız olarak bankkart çıkarttım bugün kendi işlerim için o iş görür mü yoksa bu konuştuğunuz kartı çıkartmam gerekiyor mu |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam e devletten mi çıkarıyoruz bunu anlamadım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 7 Eylül 2022; 21:38:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben e devletten başvuru yaparken Bankkart genç oluştur diye otomatik bir seçenek vardı şimdi SMS geldi yurt adresinize teslim edilecektir yazıyor. Peki ben kykda kalmazsam ne olacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani kyk yı iptal etmek istersem bununla ilgili başka bir şey yapmam gerekmiyor mu? Bir de kykda kalanlar için bu kart zorunlu mu yani ziraat hesabı olması? Herkese yeni hesap mı açıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |