Şimdi Ara

yurtdıışı 3g iphone 2.2.1 çöktü bi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihaz kilitliydi 2.2.1 versiyondu i tunesten iPhone2,1_3.0_7A341_Restore dosasını shift restore ytıklayarak yükledim şuan sim taksamda görmüyor
    i tunese bağladığımda THE SİM CARD İNSERTED İN THİS İPHONE DOES NOT APPEAR TO E SUPPORTED yazıyor bi yardım edin arkadaşlar eski haline getirip iade edeyim şunu

• quote:

Orijinalden alıntı: mercaniletişim

arkadaşlar cihaz kilitliydi 2.2.1 versiyondu i tunesten iPhone2,1_3.0_7A341_Restore dosasını shift restore ytıklayarak yükledim şuan sim taksamda görmüyor
    i tunese bağladığımda THE SİM CARD İNSERTED İN THİS İPHONE DOES NOT APPEAR TO E SUPPORTED yazıyor bi yardım edin arkadaşlar eski haline getirip iade edeyim şunu

bu işten anlayan bi yardım edecek yokmu :((
  • ben restore sonrası o ekran cıktıgında at&t hattını takıyorum telefona ama bazıları Blackra1n lede gittigini soyluyor.. istersen blackra1n programıyla bi dene blackra1n i nasıl kullanacagını bilmiyosan kullanımı hakkında bilgi vardı forumda
  • arkadasım o degılde banada bı at&t hattı lazım programsal olarak 3g 8 gb kırana kadar ipod olarak kulansam bari
    nerden buluruz bu hattı
  • uslrasn0w la unlock yapabilirsin tabi yüklemeye çalıştığın os3.0 ise....

düzenleme:aradan 1hafta geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulldepo -- 25 Şubat 2010; 18:41:52 >
  • 3.1.3 3g 8 gb larda sorun ortadan kalktımı peki base band değişse dahi
    *?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.