Şimdi Ara

Yurtdışı Alışveriş Limiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 22€
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

22€
    Ne ara 22€'ya düşürdüler?
    Bu fiyata kargo dahil değil değil mi?
  • 1 seneden fazla oldu.

kargo dahil değil diye biliyorum ama genelde kargo'da siparişe eklendiğinden dahil olabiliyor.
    çünki gümrükte toplam fiyat üzerinden vergilendirme yapiliyor. eğer itirazınızı net şekilde yaparsanız sadece ürün için vergi ödemeniz mümkün olabilir.
  • quote:

1 seneden fazla oldu.

kargo dahil değil diye biliyorum ama genelde kargo'da siparişe eklendiğinden dahil olabiliyor.
    çünki gümrükte toplam fiyat üzerinden vergilendirme yapiliyor. eğer itirazınızı net şekilde yaparsanız sadece ürün için vergi ödemeniz mümkün olabilir.
    Teşekkürler.
  • quote:

1 seneden fazla oldu.

Teşekkürler.
  • 22€ ~ 25USD gibi düşünün. kargo dahil değil ama faturada ayrı olarak gösterilmediyse o zaman toplam tutar üzerinden işlem görür. Ayrıca gümrüksüz geçmesi için limit altı olması yetmiyor, ürüne bağlı olarak inceleme yapılabilir ÖTV listesindeki bir ürünse ilave %20 ÖTV ve TRT bandrolü çıkabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.