Şimdi Ara

Yurtdısı Apple iPhone 5 (6 adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Yurtdısı Apple iPhone 5 (6 adet)
    Cihazlar Apple Store Country Club Plaza Kansas'tan alınmıstır.
    Malatya'dan elden teslimat yapabilirim.
    Cihazlar A1429 Modeli 013 ile başlayan IMEI kodlarına sahiptir.
    Yurtdısı 1 yıl geçerli kayıtlı cihazlardır... Süresiz kayıt icin yardımcı olunur.

16 GB siyah model.

Elimdeki tüm cihazlar A1429 dur. Yani tüm dünya da 4 G baglantı yapabilmenizi saglar. ( 4 G su an ülkemizde yok diye biliyorum. )

Cihazların tane bedeli 1250 liradır.

1250 x 6 = 7500 yapar. Toptan alımı düşünenlere tanesini 950 liradan verebilirim. 950 x 6 = 5700 yapar. 5500 gibi bir rakama bırakabilirim.

İlgilenenler özelden iletişime gecebilir..

Yurtdısı Apple iPhone 5 (6 adet)
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 21 Ağustos 2014 Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Peki tek 1 tane alirsak ne olur ?
  • Konu başlığı altında da belirttiğim gibi tane fiyatı 1250 liradır.

• Pn atan visor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmin orjinali bu adreste dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

http://www.ikaynak.com/forum/threads/35764-satilik-iphone-5-16gb-siyah-veya-beyaz
  • Hepsine talibim ozel mesaj atarsaniz yada cebe mesaj atarsaniz sevinirim

05338666314

Saygilar

• kayit hakki olan biri icin 1250 + 120 : 1370
    kayit hakki olmayan biri icin : 1250+ 250 : 1500 ve bu fiyatlara garantili rahatlikla forumda bulunabiliyor hocam fiyatiniz yüksek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrekartal14 E kullanıcısına yanıt
    arkadaşa inanmayın buyuk bir sahtekar dolandırıcı bugun almak için aradım sözde bir adres verdi ama öyle bir yer yok telefonlarınada cevap vermedi......
  • gelip bulamadıysanız bu benim sucum ve sahtekarlıgım mı oluyor ? forumdan @KaRaBeLa arkadasımız gelip gördü cihazları. siz neyden bahsediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: karatasabdulkadir

arkadaşa inanmayın buyuk bir sahtekar dolandırıcı bugun almak için aradım sözde bir adres verdi ama öyle bir yer yok telefonlarınada cevap vermedi......

Valla bilmiyorum ama bende aradım. Konuşuldu edildi İstanbul dan kalkicam gidicem sonra ne olduysa oldu olumlu olumsuz telefonu acmamaya başladı. Yukarıda bir arkadaş yazmış resimler bir yıl öncesinin diye ona da bir açıklık getirmedi. ?????? Hesap ta yeni????

• Bende ilk gün görüşenlerdenim arkadaş ile dedim kapıda ödemeli olacak şekilde PTT ile yada özel kargo firmalarının böyle bir hizmeti var ise onlar ile sar sarmala gönder dedik ama yan battı çamura yattı oldu. Kişi hakkında ithamda bulunmak istemem ama fiyata aldanıp boş bulunmayın arkadaşlar, iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.