Şimdi Ara

Yurtdışı(Avrupa) PSN Kardesligi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

Evet bnde bugun gordum forum.sony ataga kalkmis. 18kadar sure var.ozmn bi bf3cekelim .. sony acelesi var beklemeye getirmiyor.
    acaba yeni sistemden onceki oyunlari etilermi?

Yok hocam sadece 18 kasimdan sonra alinan oyunlari etkileyecek.
  • Belliydi birseyler yapcaklarida bu kadar cabuk yapicaklarini tahmin etmemistim. Kesin olarak 18 sonrasi mi yoksa önceside etkileniyorsa almaya hic gerek yok.

resmi sitede diyor evet 18inden öncesi etkilenmiycek diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 4 Kasım 2011; 21:21:59 >
  • bilmiyorum vallahi siz ne dersiniz !!?
    ama tamda guzel bi grup kurmusen hemde birbirimize ozelliklerini ayni odlugu yani yurtdisi dan odlugmuzdan dolayi !! iyi bi grup olmustutam tadini cikartak derken gelen bak..
    alacagin olsun ulen sönyy!!
    fifa12 canima iyice sikmaya basladi ! baska bi oyun alalim diyorum cod geliyor !! bf3 sonra alim diyorum kardeslik devri kapaniyor !!
    asagi yukari ayni tezek !!
    napalim beyler ne diyorsunuz !?
    eger 18 den sonraki paylasimi etkilemecekse ben cekelim bi bf3 diyorum !!
    son gelmeden bf3 ceksekmi ?
  • bende karar veremiyorum simdi baya iskilendim sony bu simdi birsey olmaz diyor 3 gün sonra kapatir hepsini. kredi kartlarida ilk calinmadi demisti psn hack olayinda sonra itiraf ettiler. pekde sözünün eri bir firma degil nitekim.
  • oyle sanirim !
    bi yapti bi soyledigini tutmuyor !!
    ama genede son bi sans versek mi bilmiyorum !!
    bf3 almak istiyorums irf ucak araca kullanmak icin ama ya bf3 psn den alirim son kardeslik ile yada baya bi ucuzlayinca aliriim kutulu !!
    bana simdilik hersey mubbahh :)
  • Ben kararımı kısaca özetleyeyim. Burdaki herkes ok derse ben ve arkadasta ok diyoruz ,parayı hemen pazartesi yatırırız. Ama 1 kişi de çıkar yok ben almıyorum derse biz de almayız. Yani olsa da olur olmasa da olur bize.
    Sony bi yamuk yapar mı mevzusuna da katılmıyorum, bu kadar haince bişey yapmaz ama yaparsa da şöyle düşünün kaybedilen maximum 14-15 € :)
  • Ozmn son bi kardeslik yapalim daha sonra forumda eendigi gibi kankaliga doneriz :)
    Eger ngc hocada hee deerse:)
    pazartesi atalim paralari hesaba...
  • tamam alalim o zaman yine fifa 12 gibi olucak ben kendim hesap acarim bu sefer. oyun 70 euro ise store'da 14 düsüyor yine kisi basi. bu arada uncharted 3 gelirmi ki store'a acaba.

bu arada baska bir kac yada 1 oyun daha ekleyelim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 5 Kasım 2011; 21:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGC3603

tamam alalim o zaman yine fifa 12 gibi olucak ben kendim hesap acarim bu sefer. oyun 70 euro ise store'da 14 düsüyor yine kisi basi. bu arada uncharted 3 gelirmi ki store'a acaba.

bu arada baska bir kac yada 1 oyun daha ekleyelim mi?

vallah benim makinada 40gb bos yer var !
    13 gb bf3 oyunuymus !!

hocam benimde aklimda gecti bi oyun dahami eklesek diye !!
    ben crysis1 dusunuyorum ama oyun avrupa psn den indiresek Turkce cikarmi cikmazmi bilmiyorum !
    ama saniirim onun icin TR psn gerekli diye hatirliyorum !!

aynen dedigin gibi yeni bi hesp acman gerekecek hocam senin ve yien funds ekleme ile ödeyecegiz ozaman p.tesi kadar bi karar verelim ! bf3 yanina ne ekleyeceksek p.tesi gonderelim parayi !!
    unc3 beklem hocam gelmez bence 40gb kusur 1! :) hdd degistirmek gerekir !!

bu arada cod3 pre order ettim burdaki dukkanin storesine gelmis ve 43€ odedim ! ada dan geliyor tr deki gibi spotcu isi oluyor vergisiz posta ile gonderiyorlar 3gune gelir saniirim !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120slim_fintr -- 6 Kasım 2011; 0:23:09 >

• Şimdi polonya psn de battlefield fiyatına baktım . Tam olarak 55€ ya denk geliyor. İsterseniz burdan ben alim ya da hocam sen PL hesabı aç çünkü 70€ bana biraz pahalı geldi aradaki fark az degil.

Crysis yine Polonya psn de 16€. Crysis 2 32€.
    Driver San Francisco 55€
    Siren Blood Curse 23€
    Burnout paradise ultimate bundle 28€

Aklınızda başka oyunlar varsa onların da fiyatını söylerim burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinaryboy -- 6 Kasım 2011; 11:26:06 >
  • Vay coj guzel fiyatlar ben burdaki hesapta kac oldugunu bilmiyrum ama sanirim 70 ustundedir.fifa12 o civardaydi.
    poland psn iyimis bu yonden.
    su cryss1 15€ olsaydi 70 e psn kart alip cekebirdik oyunlari.
    bf3 ve cryss 1 ...
    benim aklimda baska oyun yoj simdilik.
    zaten simdiye kadar kutulu cikipta psn geln oyunlarin ebay fiiyati daha ucuz.
  • polonya ne güzelmis . ordan alalim hocam o zaman biz sana yollayalim parayi. ben gow almak isterdim ama 120slim_fintr'nin imzasinda olduguna göre var demek ki onda oyun. batman rage falan geliyor aklima ama onlarda store'da yok. Skyrim 11'inde cikiyor eger store'a gelirse onu alabilirim. crysis oynamadim hic ama iyi diyorsaniz oda olabilir. yada driver demosunu oynadim biraz kötü gibi geldi. güzel yaris oyunlarini seviyorum ben nfs serisini özellikle kolay oluyor gran turismo haric . Skyrim ama bir numarali tercihim olur psn'Ye gelirse eger tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 6 Kasım 2011; 13:00:02 >
  • Evet burda genelde kutu olarak da oyunlar diğer avrupa ülkelerine kıyasla daha ucuz, burda özetle hayat daha ucuz ama maaşlarda bu orana göre az tabii
    Benim için uygun o zaman arkadaşlar BF3 ü alırım yanlız crysis i ne yazıkki pc de bitirdim o yüzden ps3 için almam biraz garip olur. Eğer 18 ine kadar güzel bir oyun psn e düşerse onu da alalım zorlayarak kötü veya eski oyunları alacağımıza.
    Eğer ok diyosanız pm ile hesap numarasını ve kişi başı ne kadar yatırılması gerektiğini yazarım.
  • dualshock kollar ne kadar hocam orada bayadir ariyorum. 40 euro bizim burda hongkongdan alabiliyorsun 18 20 ama onlarda orjinal degil herhalde. eger baska oyun(lar)da alicaksak hepsini toplu alalim bence para yollarken kesinti oluyor bosuna para vermemis oluruz. ama ortak bir payda da bulusmamiz zor gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 6 Kasım 2011; 17:47:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGC3603

dualshock kollar ne kadar hocam orada bayadir ariyorum. 40 euro bizim burda hongkongdan alabiliyorsun 18 20 ama onlarda orjinal degil herhalde. eger baska oyun(lar)da alicaksak hepsini toplu alalim bence para yollarken kesinti oluyor bosuna para vermemis oluruz. ama ortak bir payda da bulusmamiz zor gibi gözüküyor.

http://allegro.pl/listing.php/search?buy=1&category=28387&sg=0&string=dualshock+3&change_view=1&order=p
    bu site polonyanın ebay'i gibi bir site 1€=4.36 pln den hesaplayailirsin ama orjinal padlerde çok bir fark olacağını sanmam.
    Oyun konusunda isterseniz 1 hafta daha bekleriz , bakarız psn ye güzel oyun geliyor mu , 18 inden sonra kesin gelecekte bize yaramaz :)

• @Ordinaryboy senin orasi iyimis hocam biz burdan parayi gonderim sen bize ordan siparislerimzi gondersen olmaz mi ? :)
    hocam poland psn acip ordaki psn kartlardan alman mi gerekecek sanirim senin !!yoksa normal € kart geciyormu ?
    yada siz kartmi kullanacaksiniz oyunu almak icin !!

yoksa @NGC3603 hoca gibi kart alip yapacaksak bi 70£ kart almak gerekcek sanirim brnim bildigim 50€ kart var ama 5€ eksik olacak !
    soyle yapalim 70€ kart aal hocam sen 55€ bf3 kalan 15€ ilede bi psn oyunu cekelim limbo yada braid !!!

benim bildigim 18de nfsrun geliyormus guncel oyun olarak !! birde sykrim gelebilri diyorlar ama o oyunu bilmiyorum !!

benim aklimda kutlu olmayan bide iyi puan alan bi oyun var
    LIMBO 90 puan almsi siitelerde demosunu oynadim cok guzel !!
    Braid 03 puani var biraz mario tarzi eeglenceli bisey !!
    http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps3?view=detailed&sort=desc&hardware=all
    burda paunlari iyi olan ve psn bulunan bi oyun alsak yeter gibi beliyor bana !

• quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

@Ordinaryboy senin orasi iyimis hocam biz burdan parayi gonderim sen bize ordan siparislerimzi gondersen olmaz mi ? :)
    hocam poland psn acip ordaki psn kartlardan alman mi gerekecek sanirim senin !!yoksa normal € kart geciyormu ?
    yada siz kartmi kullanacaksiniz oyunu almak icin !!

yoksa @NGC3603 hoca gibi kart alip yapacaksak bi 70£ kart almak gerekcek sanirim brnim bildigim 50€ kart var ama 5€ eksik olacak !
    soyle yapalim 70€ kart aal hocam sen 55€ bf3 kalan 15€ ilede bi psn oyunu cekelim limbo yada braid !!!

benim bildigim 18de nfsrun geliyormus guncel oyun olarak !! birde sykrim gelebilri diyorlar ama o oyunu bilmiyorum !!

benim aklimda kutlu olmayan bide iyi puan alan bi oyun var
    LIMBO 90 puan almsi siitelerde demosunu oynadim cok guzel !!
    Braid 03 puani var biraz mario tarzi eeglenceli bisey !!
    http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps3?view=detailed&sort=desc&hardware=all
    burda paunlari iyi olan ve psn bulunan bi oyun alsak yeter gibi beliyor bana !

Ben kredi kartı ile alacağım için psn kartı gibi şeyleri dert etmeye gerek yok yani aklınızda bir sınır olmasın ama tabi çok da açılmak gereksiz malum bu ay içerisinde 3 tane orjinal oyun daha almayı düşünüyorum. Skyrim ilk almak istediğim oyun, sonra AC-MW3- UC3 diye gidecek cepte de para kalmayacak.
    o zaman şöyle yapalım BF 3 için aceleniz yoksa bu haftanın geçmesini bekleyelim psn store da gözümüz olsun , eger skyrim veya başka süpriz oyun gelirse (oyundan ziyade elimizde olan bir oyunun DLC de olabilir) direk alalım. Limbo ve braid ben de var zaten bu arada :/
    Ya da sadece BF3 alırız çünkü ortak oyun bulmak zorlaşacak eğer eski oyunlara bakarsak.

• skyrim herhalde ortak tercihimiz olur fakat bu sefer ben tek basima aliyorum kardesim sadece bf3 istiyor. skyrim biraz ters gelir ona. bf3ü alalim o zaman simdi sadece skyrim gelirse onuda sonra alalim derim tabi 4 kisi olucaz o zamanda.
  • isin gercegi skyrim ebnde pek bilmiyorum ansilbioyun sanirm rpg turu ben o oyunalri beceremiyorum !! bi kac video izliyim ona gore karar verim !!
    ozmn biz bf3 alalim bi an once !!
  • surda kalmis 10 kusur gun daha yeni buldum sizi :D Fifa bakiyorum da herkes almis galibam, baska oyunlari almak isterseniz de 5 kisi bulamazsaniz mesaja alinti yapip yazin, pm atamiyoruz haliyle, BF3 aldim ben kardeslikten de aldigim arkadaslar fifa ve diger oyunlari almiyor, Turkiye'den de zor oluyor, boyle EU icinde yapabiliyorsaniz ne guzel, Polonya'da ayri guzelmis, ben bi hesap acayim bari gelecek icin :)

Normal EU Psn karti calisiyor degil mi PL hesabinda, tutup yok birader olmadi demesin de karti yukleyince :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.