Şimdi Ara

Yurtdışı Çıkışları Yine Berbat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
5.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haram olsun bizlerden aldığı paralar.

Yurtdışı Çıkışları Yine Berbat

İzmir
    8 MB adsl2+
    !!!

• yurt dışı vps var ping bile veremiyor abd konumlu yurtdışı iptal oldu şuan bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

yurtdısı cıkıslarını gorebildgimiz site neydi arkadaslar?

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

Şu anda problemin olmadığı gözüküyor ama siteler gerçekten çok yavaş açılıyor bugün.

netone da hikaye artık. telekomdan para mı aldılar ne, atrık bildirmiyorlar yurtdışı çıkış problemlerini.
    bunların topu aynı mal zaten.

ttneti aradım, şu anda bir problem yok, bu konuda şikayet eden bir siz varsınız dediler. ısrar ettim arıza kaydı açtılar, 2 saat sonra santralden aradılar aynı şeyi söylediler, hattımda da problem olmadığını söylediler.
    ısrar ettim, küfür etmeden hayli sert konuştum, arıza kaydımın daha detaylı inceleme ve cevap için bir üst merciiye (neresiyse artık) yönelttiğini söyledi

buraya mesaj gönderip yurtdışı çıkışlardan şikayetçi olan arkadaşlar; ttneti aramıyor musunuz?
    zaten adamlar tekeller, yurtdışı çıkış problemini de nasıl olsa kimse çakmıyor, arayıp sormuyor diye düzeltmek zorunda hissetmiyor olabilirler kendilerini ( telekomdur her şerefsizlik beklenir).

sorun yaşayanlar, siz de arayın 4440375'i.
    gak guk ederlerse benim yaptığım gibi ısrarcı olun, arıza kaydı açtırın.

elimizden başka birşey gelmez (benzin bidonuyla telekomu ziyaret hariç).

aldığınız bilgileri, sonuçları burada paylaşın.

ayda tonla para verip aldığınız hizmetten memnunsanız başka tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 12 Şubat 2010; 17:53:30 >

• gün 11. internetim hala yurtdışına çıkamıyor adam gibi.

konu ile ilgili edindiginiz bilgileri paylaşın lütfen.
  • benim hızlar düzeldi pingler çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunkurd

Speedtest.net te yaptığım teste göre yurtdışı çıkışları yine berbat durumda.Amerikanın farklı kentleriye yaptığım test sonuçları download 1Mb/sn sonucunu verdi hep.Oysa benim bağlantım 8Mb/sn Net Limitsiz ,yurt içinde normal hızı alabiliyorum ,bu da gösteriyorki ,telekomun yurtdışı çıkışları yetersiz kalıyor.8Mb ücreti öde ,1 mb hizmeti al ,telekomu protesto ediyorum ,ADSL çıktığından beri yurtdışı çıkışları rahatlamadı,çünkü kıdım kıdım yatırım yapıyorlar.Alt yapı zaten bildiğiniz gibi her yere 8mb hizmet veremiyorlar birde bunun üzerine yurtdışı çıkışlarının yetersizliğini ekleyin durum ortada.Gün gelir elbet dostlar, bir gün bu sömürücü şirketten kurtuluruz.

Az kaldı kardeş TTnet'in ÖZelleştirme Sözleşmesi Bitmesine az bir süre kaldı Devlete Geçicek artık...

• Yurtdışı çıkışları düzelmişe benziyor. Ancak bu sonuçları akşam üzeri ve özellikle 20:00 ile 01:00 arası alma imkanı yok gibi malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

quote:

Orijinalden alıntı: cunkurd

Speedtest.net te yaptığım teste göre yurtdışı çıkışları yine berbat durumda.Amerikanın farklı kentleriye yaptığım test sonuçları download 1Mb/sn sonucunu verdi hep.Oysa benim bağlantım 8Mb/sn Net Limitsiz ,yurt içinde normal hızı alabiliyorum ,bu da gösteriyorki ,telekomun yurtdışı çıkışları yetersiz kalıyor.8Mb ücreti öde ,1 mb hizmeti al ,telekomu protesto ediyorum ,ADSL çıktığından beri yurtdışı çıkışları rahatlamadı,çünkü kıdım kıdım yatırım yapıyorlar.Alt yapı zaten bildiğiniz gibi her yere 8mb hizmet veremiyorlar birde bunun üzerine yurtdışı çıkışlarının yetersizliğini ekleyin durum ortada.Gün gelir elbet dostlar, bir gün bu sömürücü şirketten kurtuluruz.

Az kaldı kardeş TTnet'in ÖZelleştirme Sözleşmesi Bitmesine az bir süre kaldı Devlete Geçicek artık...

az dediğin 2022 senesinde bitiyor anlaşma az dediğin 12 senecik nedir ki bi blurey filme başlasan anca biter bizim hızlarla yukarda arkadaş yazmış filmleri 3 dakikada indireceğimiz günlerde gelecek diye dost acı söyler o günler asla gelmiyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Yurtdışı çıkışları düzelmişe benziyor. Ancak bu sonuçları akşam üzeri ve özellikle 20:00 ile 01:00 arası alma imkanı yok gibi malesef

gece 4ten güneşin doğmasına kadar olan kısa süre içerisinde düzgün sadece çıkışlar.

Ayrıca, netin mevcut durumuna ilişkin koca internette bulabildigim tek konu bu oldugu icin yurtdısı cıkısları düzelene kadar her gün bu konuya mesaj ekleyeceğim. "2099" yılına kadar sürse bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wsad -- 13 Şubat 2010; 14:40:36 >

• Lanet olsun TTnet online oyun oynuyamıyorum lanet olsun!!!
  • Şu anda yurtdışı çıkışları sürünüyor, yer Kocaeli.
  • yükleme hızlarında sorun yok ama pingler berbat... 10 gündür bir çözüm gelmedi buna...
  • aynen bağlantı berbat yer bursa
  • Yurt dışında yine bir sorun var galiba az önce çok rahattı birden bozuldu video falan yüklenmiyor Youtube'dan
  •  Yurtdışı Çıkışları Yine Berbat

Bunlar da yurtiçi ve yurtdışı ping testleri...

• Yaklaşık 12 gün oldu. Yurtdışı çıkışları hala berbat, pingler olması gerekenin 2 katından daha fazla.

Sıradan türk internet kullanıcısı durumun farkında değil / umurlarında degil. Sonuçta TTnetin de umrunda değil, ne bir arıza raporu ne de herhangi bir bilgilendirme mevcut. Sanırım interneti tekrar kullanabilmek için TTnet yetkililerinin keyiflerini beklemek zorundayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wsad -- 14 Şubat 2010; 16:37:17 >
  • Ben de bıktım bu TTnet'ten ama fiber dışında da adamakıllı bir alternatif yok,fiber de burda yok. Uydunete geçmeyi düşünüyorum bir kaç haftadır ondada böyle sorunlar oluyor mu?
  • seni allaha havale ediyoruz ttnet online oyun oynamak tam bir işkence pingler yine tavan yaptı of of bide ıp bakarken adres olarak ankara gözüküyor bu ne iştir bi bilgisi olan istanbuldayım halbuki.
  • Bu gidişle interneti de telefonu da komple iptal ettireceğim.

8MB adsl2+

İzmir

!!!!!!

gece 01'den sonra sabah 10!a kadar ise pingler 60-70'lerde, downloadlar 6,5-7 MB'larda.

Bariz yurtdışı çıkış azlığından kaynaklanan sorun.

insanı daha da uyuz eden ise, aradığınızda size herhangi bir sorunun olmadığını söylemeleri.

kanalizasyondan tiksinmiyorum telekomdan tiksindiğim kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusb

Bu gidişle interneti de telefonu da komple iptal ettireceğim.

8MB adsl2+

İzmir

!!!!!!

gece 01'den sonra sabah 10!a kadar ise pingler 60-70'lerde, downloadlar 6,5-7 MB'larda.

Bariz yurtdışı çıkış azlığından kaynaklanan sorun.

insanı daha da uyuz eden ise, aradığınızda size herhangi bir sorunun olmadığını söylemeleri.

kanalizasyondan tiksinmiyorum telekomdan tiksindiğim kadar.

izmirde bi sorun olduğu ortada mw2 de izmirdeki arkadaşlara değil oyun oynamak bağlanamıyoruz bile

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.