Gittigidiyor, SanalPazarım falan gibi alışveriş sitelerinde yurtdışından getirildiği ve kaydı yapıldığı söylenen telefonlar satılmakta. Bunların elbette ki kaydı yapılmış olabilir fakat bu telefonlara güvenilebilir mi, alınır mı, sonrasında herhangi bir problem çıkar mı sorun yaşar mıyım?
Ben de merak ediyorum bu konuyu.
en çok kafamı çelen konu 1200 tl var çok kritik rakam ne iyi alabilirsin nede kötü bir yandan kredi kartının yardımıyla galaxy s2 sıfır mı alsam diyorum diğer yandan kredi kartı kullanıcağıma yurtdışı galaxy s2 mi alsam diyorum offf :D
vallahi bakıyorum blackberry 9700 1200 lira civarlarında yurtdışından getirdikleri ise 700-900 lira aralığında gidip geliyor şimdi azımsanacak bir rakam da değil aslında konu önemli :)
İnternetten alışveriş yapmanızı tavsiye etmem arkadaşlar. Teknosa,vatan computer vb gibi firmalardan dahi net üzerinden alışveriş yaptığınızda sorun çıkabiliyor. Bence biraz daha ucuza almak için yurt dışı kayıtlı telefon alacaksanız herhangi bir dükkana gidin öyle alın. Hem aldığınız yeri bilirsiniz hemde onlar kendileri 1 sene garanti veriyor. Kutuyu açar bakarsınız telefona hem içiniz de rahat eder.Ölü piksel testini de yaparsınız 50-100 lira ucuza alacaksınız diye riske atmayın 1200 liranızı.
İmei sorgulamasında sonucun şöyle çıkması lazım...:
Bunlar sonuçta ikinci el cihazlar. Bu tür alışverişlerde aynı şehirden, bildik yada güvenilir kişileri/dükkanları seçmek en doğrusu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 16 Şubat 2012; 20:36:22 >