Şimdi Ara

Yurtdışı İçin Burs Olanağı (?) [1.5 yil sonra] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
7
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam kesinlikle burs imkanlarından ayrıntılı olarak bahsetmenizi rica ediyorum. teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this-is-it -- 5 Ocak 2013; 15:03:40 >
  • Bursu nasıl buldunuz acaba bilgilendirebilir misiniz?
  • hocam okuduğunuz okulda mba fiyatını biliyormusunuz ve şartları neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: M@XWeLL

quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Lise son sınıfta okuyorum ve üni. eğitimimi mümkünse yurtdışında devam ettirmek istiyorum. Fakat durumum öyle çok iyi değil. Sadece karşılıksız değil, aynı zamanda mezun olunca yanında çalışma sözü karşılığında verilen burslar bile olur. Sizce hangi iş adamlarıyla irtibata geçmeliyim?

Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Üniversite'den kabulu aldım, depozit ücretleri falan bekliyor ama...

Hocam durumunuz nedir gittinizmi okula acaba?

Evet 1.5 senedir burdayim:)

İlk mesajın tarihine bakmamışım neler yapabilirim diye düşünüyordum. Son mesajı görünce gerçekten sevindim. Umarım istediğiniz başarıyı yakalarsınız.

NASA Kuyrukluyıldızın birine bir alet göndermişti. Özelliklerini daha iyi ve yakından inceleyebilmek için. O işi sonucunundan haberiniz var mı?

Zıpkın' ı mı diyorsun hocam. Kuyruklu yıldıza saplanıp parça koparacak olan. ESA il birlikte geliştiriliyor şuan 2014'te fırlatılacak sanırım. Başka kuyruklu yıldız görev araçları da var ama yakınlarda fırlatılan duymadım hiç.

• Nasıl burs kazandınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursu nasil kazandin?:

Kazandigim bursun adi UBC ILOT. Universiteye kabul aldiktan sonra okulunuz sizi aday gosteriyor. Belgeleri hazirlayip gonderiyorsunuz.https://you.ubc.ca/ubc/vancouver/ilot.ezc

temel sartlar:

-iyi derece ingilizce (toefl 100+)
    -iyi bir akademik gecmis. okulda ilk 5te mezun olmak vs.vs.
    -sosyal aktiviteler ve liderlik ozellikleri

bu sartlari barindiran herkes basvurabilir. okulunuzun haberi yoksa yukaridaki linki mudurunuze verin sizin aday gostersin.

mba ucreti:

40-50bin dolar arasi, yasam masraflariyla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Lise son sınıfta okuyorum ve üni. eğitimimi mümkünse yurtdışında devam ettirmek istiyorum. Fakat durumum öyle çok iyi değil. Sadece karşılıksız değil, aynı zamanda mezun olunca yanında çalışma sözü karşılığında verilen burslar bile olur. Sizce hangi iş adamlarıyla irtibata geçmeliyim?

Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Üniversite'den kabulu aldım, depozit ücretleri falan bekliyor ama...

Hocam durumunuz nedir gittinizmi okula acaba?

Evet 1.5 senedir burdayim:)

İlk mesajın tarihine bakmamışım neler yapabilirim diye düşünüyordum. Son mesajı görünce gerçekten sevindim. Umarım istediğiniz başarıyı yakalarsınız.

NASA Kuyrukluyıldızın birine bir alet göndermişti. Özelliklerini daha iyi ve yakından inceleyebilmek için. O işi sonucunundan haberiniz var mı?

Zıpkın' ı mı diyorsun hocam. Kuyruklu yıldıza saplanıp parça koparacak olan. ESA il birlikte geliştiriliyor şuan 2014'te fırlatılacak sanırım. Başka kuyruklu yıldız görev araçları da var ama yakınlarda fırlatılan duymadım hiç.

Benim gönderildi diye aklımda kalmış.
    Doğrudur, o halde biraz daha bekleyelim bakalım. Merak ediyorum sonuçları.

• Sormak istediğim bir kaç soru var müsaadenizle;

1.TOEFL puanınız nedir? (Bu sene Türkiye'de bir A.Ü'de hazırlık okuyorum.UOÖLP(Uluslararası ortak ön lisans programı) bölüme geçtikten sonra 2.senemi İngiltere'de okuyacağım.)
    2.Ön lisans bittikten sonra lisansı orada tamamlama imkanım nedir?
    3.Duyduğum bir kaç şeyden biri vize alırken ülkedeki 1 yıl seni orada idare edebilecek paranın olması gerekiyormuş, sizde böyle bir durum oldu mu?

Cevabınızı bekliyorum şimdi den teşekkürler
  • İyi günler öncelikle.

Biraz ayrıntı soracağım kusura bakmayın.Liseden başvurdunuz sanırsam ? Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye başvuru yapılabiliyor onu biliyorum fakat bu bursa başvuru yapılabiliyor mu ?

Sosyal aktiviteler derken neler yaptınız anlatır mısınız ?

Bana gelirsek hocam ;

Lise 3 öğrencisiyim.Notlarım pek parlak değil , diploma notu 75 falan gelir , okulda ilk 5te olmam ihtimal değil ama kötüde sayılmam.Ben linguistics okumak istiyorum.Aslında fen okuyorum ama seneye dile geçeceğim ve hedefimde o bölüm.

AB projelerinden birine katılıyoruz okuldaki diğer 19 öğrenciyle beraber ve Nisan ayında Geleneksel Türk oyunlarını tanıtacağız Almanya'nın NRW eyaletinde.Projenin adı Comenius.

2 yıl önce AIESEC'in kampına katılmıştım ayrıca yabancı geldi evimde kaldı falan(bunun etkisi olur mu ?)

Basketbol oynuyorum.Boyum 194 ayrıca 16 yaşındayım.Oynadığım kulüp TOFAŞ SAS'ın Kocaeli'de ki altyapısı.Sporun etkisi nedir ? Notlarım çok iyi değil fakat yukarıdaki aktiviteler yeterli mi sizce ?

Son olarak TOEFL'ı lise bitmeden veremeyeceğimi biliyorum.Türkiye'de üniversitede hazırlık okusam ardından başvursam bursa alınıyor mu bu şekilde ?

Özellikle kendi yaptıklarınızdan bahsederseniz sevinirim.

• Dandik uni.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.