Şimdi Ara

Yurtdışı için uçak bileti konusunda bilgi sahibi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tavsiye edeceğiniz firmalar , vereceğiniz linkler , referanslar işime cok yarayacak simdiden sağolun ...

• Her firma her yere uçmuyorki, genel bir tavsiye verilsin. Ekobilet gibi sitelerde fiyat araştırması yapabilirsin, veya gideceğin ülkenin hava yollarına bakabilirsin. Nereye gideceğin bilmeden tavsiye zor.
  • momondo.com'dan veya benzeri sitelerden (expedia, ebookers, bravofly, skyscanner etc.) araştır bir dolu hava yolunu arıyor aynı azmanda..hatta hangi günler en ucuz uçuş var vs gösteriyor hepsini de..
  • www.expedia.com - otel rezervasyonu, ucak bileti, shuttle servisi vs. icin daha once 2 kez kullandim, gercekten cok iyi, belki de en iyisi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 6 Haziran 2010; 1:58:41 >
  • eğer istanbulda ikamet ediyorsan bütün ucuz uçaklar sabiha gökçenden kalkar o yuzden sabiha gökçen in sitesine girerek uçuş yapan firmaları gözden geçir
  • ustat nereden nereye gidip geleceksen tarihi ile birlikte
    buraya yaz. bizde bakalım yardımcı olalım.

Ben skyscanner dan bakıyorum.
    super bir sitedir.
  • temmuz ayında istanbul-amsterdam uçuşu arıyorum. ucuz uçak bileti satan önerebileceğiniz siteler var mı?

skyscanner'da yer alan firmalar güvenilir mi?
  • hollanda için KLM hava yollarına bak
    tam tarihleri versen daha iyi olur yoksa esnek mi??

gidiş ve donuş
  • Ucuz uçak bileti almak isteyenler tavsiyelerime lütfen uyun; en ucuz uçak bileti sitesi;www.biletbayisi.com 'dur. Uçak bileti denince akla gelen 5-10 tane site vardır bunların içinden siteleri ziyaret ederek tercih yapabilirsiniz.
    Thy uçak bileti alıcağınız zaman ise kesinlikle tavsiyem thy dir.
    Pegasus ucuz uçak bileti siteleri başındahttp://pegasus.gen.tr gelir pegasus ucuz bilet sorgulaması yapabilirsiniz.
    Anadolujet uçak bileti içinhttp://anadolujet.biz.tr yi tercih edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.