Şimdi Ara

yurtdışı iphone 3gs 3.1.3 05.12.01'i ios4'e upgrade etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bu saate kadar araştırdım, kafam fena karıştı.

Bendeki cihaz yurtdışı 3gs 16 gb 05.12.01. Ben bu cihazı ios4'e upgrade etmek istiyorum.

Şimdi ben bunu direk redsnow'dan 4.0'ı göstersem ve 4.0'a geçsem sonradan jb ve unlock yapabilir miyim?

Yoksa cihazı itunes'dan 4.0.2'ye upgrade edip sonradan redsnow'a 4.0'ı göstererek mi jb ve unlock yapmalıyım?

Ya da bunlardan hiçbirisi mi? İlk seçenekte de ikinci seçenekte de cihazın firmware upgrade olduğunda baseband kaça yükselecek bilmiyorum. Yükselecek baseband için jb ve unlock var mı onu da bilmiyorum.

Bu durumda ne yapmalıyım?

Değerli yardımlarınızı rica ediyorum.

• yok mu cevap arkadaşlar? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nJOY
    yok mu cevap arkadaşlar? :(

Sakın 4. 0.2e yukseltip downgrade yapmaya uğraşmayın. İos 4.0.1 fw dosyasını internetten ipsw olarak indirin... 3.1.3 te iken umbrella programı ile shsh kaydınızı alın.

Bilgisayarınızın host dosyasının en altına 74.208.10.249 gs.apple.com bu adresi ekleyin kaydedin kapatın.(bilgisayar > ..>Windows >system32>drivers>etc>host)

Son olarak itunes shift + restore indirdiğiniz dosyayı gösterip restore yapın.

Jailbreak için iphone safarisine jailbreakme.com yazıp jb işleminize gerçekleştirin...
  • teşekkürler cevap için... peki bu şekilde 4.0.1 yükledikten sonra ve jb'den sonra unlock yapabilecek miyim? selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: nJOY
    yok mu cevap arkadaşlar? :(

Sakın 4. 0.2e yukseltip downgrade yapmaya uğraşmayın. İos 4.0.1 fw dosyasını internetten ipsw olarak indirin... 3.1.3 te iken umbrella programı ile shsh kaydınızı alın.

Bilgisayarınızın host dosyasının en altına 74.208.10.249 gs.apple.com bu adresi ekleyin kaydedin kapatın.(bilgisayar > ..>Windows >system32>drivers>etc>host)

Son olarak itunes shift + restore indirdiğiniz dosyayı gösterip restore yapın.

Jailbreak için iphone safarisine jailbreakme.com yazıp jb işleminize gerçekleştirin...

Yanlız yanlış bilgilendirme olmasın şuanda sadece 4.0.2 nin SHSH kaydını alabilirsiniz 3.1.3 ün SHSH kaydını alamazsınız 4.0.2 nin SHSH kaydı da şuanda hiçbir işinize yaramaz 4.0 da SHSH kaydın yoksa sakın olaki güncelleme yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 12 - İPHONE 11 PRO MAX
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.