Evet arkadaşlar çok ilgilinç bir olay, telefon yurt dışı ingiltere cihazı ve kutusunu ben açtım içerisinden 3 lü ingiliz prizi çıktı, telefonun kurulumunu ben yaptım içinde İ OS 5.0.1 son sürüm mevcuttu ancak ne hikmetse telefonun hiç bir yerinde Facetime diye bir menü bir yazı bir ibare özellik hiç birşey yok aradım taradım olmadı telefonu bir kaç kez tekrar kurdum ama yok yok yok Facetime gelmiyor telefonda en sonunda aldığım yere bildirdim telefonu geri gönderdim ben dedim bu özelliği bulamadım siz bulursanız tekrar gönderin yoksa yenisini yollayın dedim.Telefon kesinlikle orjinal herşeyi ile orjinal ayrıca daha İtunes ile haberleşen çakma iphone üretilmedi o yüzden çakma iphone olması pek mümkün değil, bu özeliğin arap ülkelerinde satılan iphone telefonlarda kapalı olduğu bilgileri var ama benm aldığım telefon ingiltere cihazı Facetime özelliğinin olmaması çok garip bakalım daha neler göreceğiz ama bunun altından yine apple çıkacak gibi geliyor bana cihazın fabrika ayarlarında bu özelliği kapatmış olabilirler. Gelişme olursa paylaşacağım bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Açtığın konunun iphone oyunlarıyla ne alakası var
Yazılım hatası dicem imkansız bulamıyor olmayasın sen
ben de az önce bakayım facetime nasıl kullanılıyor diye girdim. ama yok. cihazım Dubai den alınma arkadaşın dediği gibi facetime yok maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: MrEnqin
ben de az önce bakayım facetime nasıl kullanılıyor diye girdim. ama yok. cihazım Dubai den alınma arkadaşın dediği gibi facetime yok maalesef
Arap ülkelerinden gelen iPhone larda Face time yok.Çünkü oralarda yasak ama yükleyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: zgr_67
quote:
Arap ülkelerinden gelen iPhone larda Face time yok.Çünkü oralarda yasak ama yükleyebilirsin.
nasıl yükleniyor yardımcı olur musun? bir çok yerde baktım restore edilse bile gelmiyormuş.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zgr_67
quote:
nasıl yükleniyor yardımcı olur musun? bir çok yerde baktım restore edilse bile gelmiyormuş.
Nasıl yükleneceğini bilmiyorum.Biraz araştır bence
Al iste. Herkezin elinde apple , paraya kiyip avrupa alsaydin sende.
Bir abimde iphone 4 ü satıp 4s almıştı aynı sorun onda da vardı değiştirdi gerçi çok ilginç gelmişti banada:D
arkadaslar yarın dubaiye gidicem iphone 4s fiyatlarını tam olarak bilen var mı acaba orda nerden alsam ucuz olur bana kaça patlar ve jarir bookstore veya apple store bulunuyor mu orada acil yardım lütfen
bi yardım edicek allahın kulu yok mu arkadaslar hadi ya
telefonun jailbreakli ise facetime yukleyebilirsin.. cydia dan MiddleWhat veya Facetime hacktivator i bul install et, telefonunda cikacak facetime..
cehalet kötü şey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme