Şimdi Ara

Yurtdışı İPhone 6 ve İPhone 6+ Satılık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir Model #Iphone 6+ İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Bayramın ikinci günü taylanddan gelen yakınımızın getireceği Hong Kong apple storeden alınma bir adet gold renk 128 GB İPhone 6 plus ve bir adet space grey renk 64 GB iPhone 6 satılıktır.Cihazlar kesinlikle açılmamış olarak ve Apple store faturalı teslim edilecektir.Uluslararası garantisi olduğu için zorlu center da bulunan Apple storede de garantisi geçmektedir.Aynı gün ataköy esenler Bakırköy istikametinde elden teslim edilir.
    İPhone 6+ gold 128 GB 2500TL
    İPhone 6 space grey 64 GB 2000TL
    KAYIT ALICIYA AİTTİR.
    Fatura fiyatinin üzerine koyulan kar 250 lira Hong Kong Apple storede 6+ 128 GB 8.088 Hong Kong dolari----- 6 64 GB 6.388 Hong Kong dolari ayrıca fatura üzerinden de yaklaşık yüzde 5 tax free vergi ödemesi aliniyor hava alanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yhyaalkn -- 30 Eylül 2014; 12:18:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hmm cok uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura fiyatinin üzerine koyulan kar 250 lira Hong Kong Apple storede 6+ 128 GB 8.088 Hong Kong dolari----- 6 64 GB 6.388 Hong Kong dolari ayrıca fatura üzerinden de yaklaşık yüzde 5 tax free vergi ödemesi aliniyor hava alanında.

• Hocam önemli olan sizin maliyetiniz karınız değil diye düşünüyorum. Size ters gelebilir ama cihazlar 4bin tlye alsanız 4.250 ye mi satacaksınız türkiye koşullarında ?

• Yani fiyatları artiralimmi onumu diyorsunuz ? 250 lira kar bizim için yeterli fazlasida gözümüz yok kardeşim adam Pass kayitli 6+ yı 2200 e satıyor artı pazarlık sünnet Dior :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yhyaalkn -- 30 Eylül 2014; 10:14:32 >
  • Cihaz simfree midir? Ayrica istanbul'dan alma imkanimiz olabilir mi?

• Evet bayramın ikinci günü belirtmiş olduğum ilçelerden elden teslim cihazlar simfree.

• Alacak kişinin kendi pasaportu olmadığını hesaba katıyorum.(baltalamak için değil)

2.000 tlye alacak, 115 tl vergi dairesine 150 pasaport sahibine verecek. 2250 desek, 2250ye 1 sene garantili tel almış olacak, oysaki trdeki apple store de nakit fiyatı 2500küsür, 250 tl için vergi dairesi, pasaport arama ve 1 sene daha az garanti makul değil bence.

Yutrdışı cihazlar pasaport kayıtlı olarak satılmadıkca makul değil bence. Pasaport kaydı fırsatcılar yüzünden rezil durumda çünkü şuan. :)
  • Sende haklısın onbaşım :)
  • takiptesin biliyosun dimi

• Evet biliyorum :)
  • bunu bilmen güzel:)

• Aynen :) ama hala neden 0-6 yaş grubu ile takılıyorsun malesef anlamakta güçlük çekiyorum kardeş:)
  • seninle takılıyorum ve 0-6 yas grubunda oldugunu yuzune vurmak istemedim ama sen ısrarla sorunca soyleyim coluk cocugu eğitip adam etmek benim işim o yuzden senin yas grubunu takip ediyorum umarım acıklayıcı olmustur

• Valla milleti dolandıran adamı savunan sensin bunu söyleyince kötü oluyorsa bırakalım yorumu insanlar yapsın kardeş....

http://forum.donanimhaber.com/m_97762656/f_//tm.htm#97876812
    http://forum.donanimhaber.com/m_97529502/f_//tm.htm#97529502

İnsanları uyarmak ve uyardığımız kişinin dolandırıcı olması neden bu kadar üzdü seni hala diyorum bence ortaksınız aynı sehirde olduğunuz için 7/24 takip edebilirsin beni.

• çokda fifi rahat ol ben 1522 mesajlı bir üye sen 34 mesajlı buraya ticaret yapmaya gelen bir üyesin insanlar neyin ne oldugunu anlar 2009 dan beri bu forumda bir ufak hatam yoksa bunu düşünmen lazım senin.sen ve o ilandaki rkadas ticari amaclı buradasınız bu belli diyorum çok hırslı bir arkadassın ama naparsan yap güneş balçıkla sıvanmaz diyorum

• Senin gibi modellere küfür ettiğim için 2003 üyeliğim iptal edildi hala o ufacık beynin algılama problemi yasıyor valla sasıyorum.

• İPhone plus 128gb nakit talibim. İstanbul birebir alisveris yapabiliriz. Cihaz geldiğinde haber vermeniz yeterli.

• Tabikide kardeşim neden olmasın.

• DİKKAT DOLANDIRICI

İKİ GÜN ÖNCE BENİ DOLANDIRDI.. PASAPORT KAYIT HAKLARINI SATIN ALMIŞTIM.. PARAYI GÖNDERDİKTEN SONRA TELEFONU KÖKTEN KAPATTI...
    DÜN DE SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.