Şimdi Ara

yurtdışı-iphone4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşımın annesi isviçre'den iphone 4 getiricek bi tane bana bi tane de arkadaşıma. pasaportuna bi tane işletebiliyo biliyorum ama getirirken diğerini çantasına koysa sorun olur mu diğeri için pasaport bulurum rahatlıkla ama ülkeye 2 tane cihaz sokmak bi sıkıntı doğurur mu sokabilir mi yani? yardımlarınızı bekliyorum

• 2 tanede sorun cıkmaz. gonul rahatlıgıyla alabılır
  • ikisi de kutusunda açılmamış olacak açıp da bakmazlar mı sadece bi tane sokabilirsiniz demezler mi?
  • yurtdisindan banada böyle cihaz geldi sorun olmaz.
  • ocak ayında 4 iphone 2 ipad 2 blackberry getirdim kimse kontrol etmiyor içiniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ocak ayında 4 iphone 2 ipad 2 blackberry getirdim kimse kontrol etmiyor içiniz rahat olsun

Hocam ne yapmışsın öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çorba parası verirsin genellikle öyle diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ocak ayında 4 iphone 2 ipad 2 blackberry getirdim kimse kontrol etmiyor içiniz rahat olsun

Hocam ne yapmışsın öyle

koleksiyon

• Hazır konu açılmışken bende bi soru sorayım. Amerikada iphone 4 16 gb simkilitsiz cihaz fiyatı nedir şuan ?
  • 649$
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaalitevfik

649$

fiyat bilgisi doğrudur ancak vergi ile beraber 700 dolara kadar çıkabiliyor
  • Teşekkür ederim her ikinizede. Hiç bir cazibesi yokmuş o zaman yurtdışı cihazin , garanti için 400 tl vermeye değer.
  • 1 yıl uluslararası garantisi oluyor zaten ama türkiye'de o garanti geçerli mi bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Teşekkür ederim her ikinizede. Hiç bir cazibesi yokmuş o zaman yurtdışı cihazin , garanti için 400 tl vermeye değer.

kimi insanlar değer diyor kimi insanlar değmez diyor, cihaz bazen hiç sorun çıkartmıyor oh 400 tl kardayım diyorsunuz, başka bi cihaz alıyorsunuz bu sefer servisten çıkmıyor. biraz şans işi bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaalitevfik

1 yıl uluslararası garantisi oluyor zaten ama türkiye'de o garanti geçerli mi bilemem

türkiyede geçmiyor maalesef
  • iPhone 5 çıkınca 100 dolar felan düşer sanırım , suan dolar kuru da yuksek
  • ya baktım da bu alet isviçre'de 1700 civarlarında amerika'da 1200 ben amerika'daki tanıdığa söyleyeyim internetten onların oradaki adresine kendim sipariş ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.