Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet dostum Micro USB. kaldıysa tavsiye ederim..
    bu hafta da a101'de 4,90 TL imiş, fakat sanırım Go-Smart marka. onu da denemek lazım.
  • Huawei p9 lite için hızlı şarj aleti tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu site harika B kullanıcısına yanıt
    Burada telefona göre değil şarj tipine göre cihaz öneriyorlar. Sizin micro usb mi type c mi. Burada önerilen cihazların hepsi kaliteli.Şarj çıkışına göre siz seçin bir tanesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager147

Blitzwolf veya ugreen alın sorun yaşamazsınız.

Ugreen telefonu şarj qualcomm hızlı şarj 3.0 18 w hızlı usb şarj (hızlı Şarj 2.0 Uyumlu) samsung xiaomi 5 huawei lg için
    http://s.aliexpress.com/Erim6nQN
    (from AliExpress Android)

Ben bundan aldım. Güvenilir bir satıcı.

Usb mi type c mi.

BU NASILDIR.

hızlı sarj ozellıgı var degıl mı bunun

http://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_453949.html?wid=21

• emre-29 kullanıcısına yanıt
    Var bu cihazın hızlı şarj özelliği. Yalnız sadece adaptör bu. Kablosu da lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager147

Var bu cihazın hızlı şarj özelliği. Yalnız sadece adaptör bu. Kablosu da lazım.

bu 2.0 3.0 muhabbeti nedir

Ben de tam bilmiyorum.

İlk mesajda anlattım

• Choetech kablo geldi ayni gun aldigim tronsmart ile birlikte aralarinda 3 cent fark vardı (1.56-1.59)

Tronsmart daha kaliteli Choetech sekil olarak aynisi ama daha ince kablo ve daha dusuk malzeme kullanilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugreen 2.0 ile 3.0 arasında ne fark var?

Xiaomi Powerbank doldurmak için hangisini önerirsiniz?
  • Hocam Ugreen in 2.0 veya 3.0 ını alıcam da, bu değerler amper değeri mi? Powerbank için hangisini önerirsiniz?
  • Hocam Ugreen in 2.0 veya 3.0 ını alıcam da, bu değerler amper değeri mi? Powerbank için hangisini önerirsiniz?
  • Samsung J7 için ne önerirsiniz?

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Hayır ilk mesajda belirttiğim Quick Charging 2.0 ve 3.0 farkı. Sanırım AE'yi Türkçe kullanıyorsunuz o yüzden Ugreen 2.0 diye bir kelime çıkmış ortaya.
  • bagcesmeli41 B kullanıcısına yanıt
    Quick Charging destekliyorsa ve Exynos işlemciyse orjinal Adaptive Fast Charger alabilirsiniz.

Daha Quick Charging aletiyle yeni nesil Galaxy telefonları deneme şansım olmadı o yüzden QC 2.0 veya QC 3.0 destekli mi bilmiyorum.

Telefonunuz hızlı şarj desteklemiyorsa zaten ilk mesajdaki herhangi bir şarj aletini alabilirsiniz. Hepsi kaliteli ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Hayır ilk mesajda belirttiğim Quick Charging 2.0 ve 3.0 farkı. Sanırım AE'yi Türkçe kullanıyorsunuz o yüzden Ugreen 2.0 diye bir kelime çıkmış ortaya.

Hocam gözünü seveyim powerbank için 2.0 mı alayım 3.0 mı?
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Forumu kullanmaya yeni de başlamamışsınız acaba hesabınızı mı devrettiniz? Bu forumun adabında önce ilk mesaja bakılır sonra soru sorulur, hadi onu yapmadınız, sorunuza ilk mesajı okuyun diye cevap veriyorum bu sefer armut piş ağzıma düş sorunuzla geliyorsunuz.

Başkası olsa umursamaz geçerim de 2006 kayıtlı 2600 mesajlı hesabı görünce de susamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Forumu kullanmaya yeni de başlamamışsınız acaba hesabınızı mı devrettiniz? Bu forumun adabında önce ilk mesaja bakılır sonra soru sorulur, hadi onu yapmadınız, sorunuza ilk mesajı okuyun diye cevap veriyorum bu sefer armut piş ağzıma düş sorunuzla geliyorsunuz.

Başkası olsa umursamaz geçerim de 2006 kayıtlı 2600 mesajlı hesabı görünce de susamadım.

Neyse hocam rahatsız ettim kusura bakma çok emek vermişsin konuya ben de değerli vaktini almayayım.

• Markalar arasına orico da eklenebilir.

• mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    Markayı görüyorum ama denemedim ve deneyenle görüşmedim diye de şüphe duydum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.