Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ve bir arkadaş satış ilanımızı burdan da haberdar etmiştik neden rahatsız olunmuş anlamadım açıkçası. Belirttiğim üzere zaten silecektim. Buradaki bütün mesajlar zaten ürün ve fiyat paylaşımı. Merak edilenler sorulur cevaplanır imkanı olan test eder tamam da bilimsel makale okumaya mı geliyor bu başlığa gelenler ihtiyacı olanı almak amacıyla girip çıkıyor.

Benim gibi meraklısı olan pek yoktur. Bu aralar sardım birkaç kablo birden, şarj adaptörleri alıp test ediyorum vs.. Kutusuna koyup geri satıyorum hemen hemen maliyetine. Ticari amaç zaten yok. Sattım da. Yurtdışından bir ay beklemeye veya stres yapmaya hali olmayanlar da vardır. Başlık sahibi söylesin yurtdışı link harici ekleme yapmayalım mı yani? Şuan birkaç model daha sipariş ettim Aukey, Tronsmart... Blitzwolf da sepette sırasını bekliyor. Bunları da iki dk test edip satacağım büyük ihtimalle. Ona göre bilelim yani ikinci el ilanımı burdan haber veririm isteyen meraklısı haberdar olmuş olur olmadı önemli değil satılıyor her türlü zaten uygun fiyat verdiğim için.

Konuya dönecek olursak.. voltaj & amper ölçer öneririm meraklısı arkadaşlara. 5v harici 9v 12v destekli olmasına da dikkat edin Quick Charge için.
    Uygun fiyatlı 3.5 dolara şunu önerebilirim;

2016 SıCAK LCD USB dedektörü voltmetre ampermetre güç kapasitesi test metre gerilim akım şarj QC2.0 3.0 8% kapalı
    http://s.aliexpress.com/3EVJJnY3
    (from AliExpress Android)

Sadece bu da yeterli değil adaptörü sınırına kadar amper çekemez çoğu telefon bu yüzden gerçek değeri ölçmek için bir de resistor lazım.
    Benim henüz almadığım ancak alacağım model;

Usb dc elektronik yük Yüksek güç deşarj direnci direnç ayarlanabilir 4 çeşit akım endüstriyel pil kapasitesi test
    http://s.aliexpress.com/faYjMfqe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada henüz resistor almadım ancak htc one m8 telefonum (quick charge 2.0 ile 9 volt ile şarj oluyor) ve xiaomi Pro 10.000 powerbank ile (12 volt ile şarj oluyor) yaptığım testlere göre genel olarak malzeme kalitesi dahil bence kalite sıralaması şu şekilde;

Tronsmart - Aukey - BlitzWolf
    Kablo olarak da aynı şekilde. Ugreen ise birinci veya ikinci sıraya oturur kablo olarak,şarj aletlerini denemedim ilgimi çeken modelleri yok.

Bilgi; CROC marka da var bildiğin Aukey yan markası sanırım, tıpatıp aynı belki biraz ucuz olduğu için kalite bir tık aşağıdadır ama sanmam. Denemedim. Aukey ile aynıdır alınabilir. Farklı marka yapıştırıp biraz ucuz verip pazar payını artırmaya çalışıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 4 Kasım 2016; 21:04:37 >
  • Satış ilanlarına genel cevap vereyim: ben dahil konudakiler rahatsız oldu. Aynı ilanı 3 defa paylaşan oldu. Yurtdışı alışveriş ana konusu fa böyle böyle yok oldu gitti artık 2. Sayfalarda görüyoruz. Konu başlığını görüp girenler son sayfaya baktıklarında 5 adet ilan görüyordu, hoş bir durum değildi.
    Üstteki arkadaşa hitaben, ilanı sileceğim dediniz unuttunuz. Ben de diğerleriyle birlikte kaldırttım. Özel bir durum yok.

• naboo kullanıcısına yanıt
    Merhaba siz aldınızmı bunu şarz durumu nasıl hızlı şarz ediyormu

• eto83 kullanıcısına yanıt
    aldım ama henüz kullanamadım.
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Hocam resistor olarak fanlı modeli alsak, bir faydası olur mu acaba.

Adjustable 15 kind Current USB load resistor electronic discharge resistance capacity tester DC Voltmeter energy voltage ammeter

http://s.aliexpress.com/UBF3iIn2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugreen'in usb 3.0 kart okuyucusunu 6 aydır kullanıyorum taş gibi maasallah ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast556. -- 23 Eylül 2017; 22:46:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast556.

Arkadaşlar xiaomi wifi menzil genişletici alacağımda onuda sürekli kullanacağım için bir adaptör ihtiyacım var. Öyle çok hızlı şarj olmasına gerek yok ama kaliteli bir marka olmalı çünkü 24 saat prizde kalacak ve menzil genişletici buna takılı olacak. Tek girişli ve 24 saat prizde kalabilecek sorunsuz bir ürün önerir misiniz ?

Siz bu cihazi duvar tipi sarj cihaziyla kullanacaksiniz. Tromsmart ve choatech harici konuda adi gecen tum markalari denedim. Zaman zaman kampanyalarla onumuzdeki 11.11 indirimimden daha guzel rakamlarla alinabiliyor. Furyaya kapilip 11 kasimda alalim diye kasmamak lazim. Hepsini aukey disinda hepsini maksimum kullanabildigim sure 3-4 ay civari. Aukey ya col saglam, yada bana iyisi denk geldi. Ayni sekilde diger markalarida uzun sure kullandigini ve iyi olduklarini soyleyen baska forum uyelerini gordum zaman zaman baska basliklarda. Fakat kac tane aldiysam hepsini sorunsuz kullandigim (degisik modeller ve cogunu ese dosta arkadasa aldim) ve hala kullanilmaya devam eden tek guvendigim marka anker. Benim aldiklarim ikisi haric hep cok cikisliydi tabii. Size lazim olan tek cikis. Tek cikislilarda kalite farki nasildir onu benim yorumlamam cokta adil olmaz. Fiyat olarak adi gecenlerin hepsinden pahalidir. Ama bir kere alip bir daha ardina baktirmayan tipte urunler. Tasimabilir bataryali sarj uniteleri ilk ciktiklarinda xiaomi almistim. Birkac ay sonra daha az sayida sarj etmeye basladi telefonumi ve bir gun tamamen calismaz oldu. Ardindan anker aldim (o zaman fiyatlari daha makuldu) 2 senedir sorunsuz kullaniyorum. Hem onu, hemde benim ve esimin telefonlarimizi ayni anda sarj ederim diye yine anker cok cikisli duvar tipi sarj cihazi almistim ayni sipariste, (bilgisayara gectigimde linkini atarim) hic prizden cikmamistir o gunden beri ve hala tas gibi sorunsuz kullaniyorum. Acikcasi telefon aksesuari konusunda benim durumum biraz fanlik noktasina kaymis durumda ister istemez. Haliyle herkes memnun kaldigi mali sever. Bende o durumdayim ve tavsiye ederken de ardimdan kimse kotu konusmasin diye ekonomik kullanim omru boyinca bana sorun yasatmayan saglam mallari tavsiye etmeye ugrasiyorum. Simdi biri cikip demez muhtemelen, "firmayla bagi var galiba" diye :-) ama ben yinede hatirlatayim. Firma mensei american. Aliexpress cinli. Ordaki anker direct magazasi firmanin cindeki magazasi veya distrubutoru. Yani alakam olmasi zaten imkansiz :-) Yalniz su sira ozellikle sarj aletleri ve tasinabilir bataryali sarj uniteleri anlamsiz sekilde fiyatlari yukseldi. Malum bizdeki dolar kuruda araya girince epey pagaliya kacmaya basladi. Benim icin hala alinasi mallar ama, acelesi olmayan icin takine alip nadiren kampanyaya girdigi donemlerde alinip kullanilmasi daha uygun. Birde american menseili olduklari icin cin degilde, daha cok hristiyanlar icin onemli gunler, bayramlar, yortular, yilbasi donemleri gibi kampanya yapiyorlar.

• White-Night W kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast556. -- 24 Eylül 2017; 1:55:0 >
  • fast556. F kullanıcısına yanıt
    Estagfurullah. Emeklik birsey yok, birkac satir ne biliyorsak onun yazisi hepsi o. Yorumlarimin cogunlugu sarj cihazlari icindi aslinda. Kablo olarak anker disinda pek denemedigim icin o noktaya pek girmek istemedim. Dogruda olmaz zaten. Dediginiz gibi tromsmart, ugreen, vb birkac markanin kablolarini forumda alip kullanan ve genel anlamda memnun olan epey kisi var haklisiniz. Ben biraz kisisel olarak arizali sayilabilecek durumda oldugum icin hep en garantiye kaymaya cabaliyorum. :) Seyahat halinde oldugum icin bilgisayar basina gecne sansim su an yok ama uygun olan bir anda bilgisayar bulup linkleri rahatca buraya eklemeye calisirim. Gecen birkac gun icinde tek cikisli, hizli sarj vs gibi atraksiyonlari olmayan bir modelini 4-5 dolar civari gibi bir rakama gormustum. Aratinca yine bulunmasi lazim diye dusunuyorum. Benim istek listemde ve sepetimde vardi ama mobil programiyla aliexpress kullaniyorum ve ordan buraya link nasil alinir bilmiyorum. Bilen biri anlatirsa bende ogrenmis olurum. Yaklasik iki senedir kullandigim sarj cihazida cok cikisli olmasi disinda hizli sarj vb atraksiyonlari olmayan bir model zaten. Ama 9v destegi mevcut. Su siralar hizli sarj moda oldugu icin eski serileri uygun rakamlara elden cikariyor firmalar. Sahsen hizli sarj zaten isteyen biri degilim.
    Not: imla hatalarim icin kusura bakmayin. Mobilde oluyor boyle seyler. :-) Bilgisayara gectigimde unutmazsam duzenlerim.

• White-Night W kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast556. -- 24 Eylül 2017; 1:54:48 >
  • Bunlardan yurtiçi satışta olup link verebilecek var mı?
  • merhaba arkadaşlar alttaki resimdeki gibi bir sepetim var

bu ürünleri daha uyguna alabilir miyim? ürünler şuanda banggood sepetimde bekliyor.

11.11 ve black friday beklemelimiyim ne tavsiye edersiniz

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..)
  • algkmn kullanıcısına yanıt
    Donusturucuyu markasız 25 cent e aldım. Bozuk çıkar diye 3 tane aldım hepsi çalışıyor. Yani 20 lira vermeye gerek var mı şüpheli, kaç defa kullanacaksınız
    Blitzwolf ve Banggood fiyatları bu civarda. Dolar cinsinden ss atsaydiniz geçen seneyle karsilastirirdim hatırladığım kadarıyla. Dolar arttığı için kendi aldığım zamana %50 kafadan ekleyince fiyatlar Banggood ve Blitzwolf a göre normal kalıyor

• Usb Type C dönüştürücü aparatların araştırdığım kadarıyla hepsi OTG uyumlu değil. Elimde Kingston 32 GB OTG flash bellek [Micro USB] var.
    http://www.silicon.pk/wp-content/uploads/2015/03/1.jpg

Bunu kullanabilmem için önereceğiniz aparat var mı?

Mesela https://tr.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-Type-C-USB-Adapter-Mi4c-Micro-USB-Female-to-USB-3-1-Type-C/32652595393.html?detailNewVersion=&categoryId=440504 bu ürün linkinde adam Xiaomi nin aparatı için OTG desteklemez ama Huawei alırsanız destekler diye belirtmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 11 Kasım 2016; 6:1:6 >

• fast556. F kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin yollarda olunca hem is guc, hem kafada evle ilgili bircok sey. Unuttum ben sizi. Simdi konuya goz gezdirirken hatirima geldi. Ama birinci sayfada dikkatimi cekti arkadas tek cikisli cihazlarin da linklerini atmis ilk mesaja. Ordan aradiginiza uygun birsey vardir saniyorum. Bir de bu sayfada bir arkadas daha yazmis. Crdc diye bir marka daha var. Aukey yan markasi diyor herkes. Zaten kendi official magazasinda aukey marka urunleri de satiyorlar. Onun fiyatlari aukeye gore biraz daha uygun. Bence degerlendirilebilir.

• Hocam ben turlu alaverelerine binaen n11 i kendimce protesto ettigim, uyeligimi ve telefondaki programini da sildigim icin hicte acmiyorum. Ama cokta gordum orda bu urunleri getirip satanlari. Fakat fiyatlandirmalar pekte adilane gelmedi bana. Acelesi olan icin degerlendirilebilir ama acelesi yoksa direk aliexpressten almak en iyisi. Hatta benim bu alanda favorim anker dahi vardi. Simdi ismini hatirlamadigim bir firma ithalatcisi olmus garantili olarak satiyordu n11 de. Fakat fiyatlar aman Yarabbi boyutunda. Acelesi olan icin dahi degerlendirilesi havasi yoktu acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White-Night -- 11 Kasım 2016; 19:11:10 >
  • Bu otg ve aparat konusu cidden problemli. Hatta soyle anlatayim. Malum bir iphonecular, birde samsungcular diye bir tabir olustu forumlarda. Bu iki kesim hep cekisir durur. Samsungcularin digerlerine en buyuk silahlarindan biri de (belkide en buyugu) apple disinda kulaklik, sarj kablosu vs gibi yan urunler bile kullanamiyorsunuz iphonelarinizda! Bir ara uzakdogu seyahatimde buralarda satilmayan (en azindan ben rastlamadim) samsung magazalarinda kendi markasiyla satilan donusturuculer ve otg adaptorler gordum aldim. Tabii ben o zaman android olsa da samsung kullanmiyordum. Ve cihazda calismadi. Dondukten sonra da samsung disinda sadece lg nin eski bir modelinde calistirabildim. Samsung telefonu olan bir arkadasa hediye ettim. Hatta o donusturucu samsung disindaki laptoplarda bile sikintili calisiyor, cihaz veya usb seciyordu. Yani bu konu bastan beri hep sorunlu. Hala da bu tip durumlari goruyorum. Iyi arastirip, hatta mumkunse kullanacaginiz cihazda deneyip almak en iyisi.

• Kitmaker kullanıcısına yanıt
    O kaybolup giden arkadaş benim. Tamam konu ikinci el konusu değil ama arkadaşlar yurtdışından bekleyene kdr hazır burda var diye bir kaç bilgilendirme yapmıştım. Uyarı bile almadan hemen şikayet edilmişim.Kimse almak zorunda değil tabi ki ama pek doğru bulmadım yaklaşımları yukarıda ki arkadaş gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.