Şimdi Ara

Yurtdışı kargo fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben yabancı ülkeden vita aldırtacağım(kuzene) ama şu kargo sistemi ile ilgili birkaç şey aklıma takıldı;
    Şimdi kişisel kargo olduğundan gümrüğe takılırmı
    Hangi firmaya vermeliyiz ve kargo ücreti ne tutar(İng-londradan gelecek)
    Ps Vita'nın avrupada ki modelleri(3gli) simfree mi bu arada?
    Birde tronixden 39$ lık ürün sipariş etsem ne kadar kargo ücreti öderim

Aha buda ürün;
    http://www.tronixweb.com/store/product4805.html

• Cihazi eger arkadasin valizinde ulkeye sokacaksa hicbir sorun yasanmaz.Tek kurus para da odemezsin..Vita nin UK modellerinin 3G destegini Vodafone verecek diye duymustum..eger boyle ise oradan alinacak 3G Vita nin TR de de sorunsuz calismasi lazim mantiken (yine de emin degilim)

39 dolarlik urunu rahatlikla alabilirsin ve gumrukte sorun yasamazsin ama kargoya ne kadar yazarlar onu bilmiyorum.Bu forumda tronixden alisveris yapan cok arkadas var..biri yardimci olur mutlaka ama kargo nun yuksek oldugunu sanmiyorum..yoksa bu kadar kisi kullanmazdi tronix i.

hayirli olsun simdiden
  • Yok arkadaşımın kendi getirmeyecek.O oradan alıcak bana oradan kargoyla yollayacak.Tabi onun yollayacağı kargo ticari olmadığı için takılmaz diye düşünüyorum tabi doğrumu orasını bilemem bilen biri varsa cevap verebilirmi
  • Her şekilde takılıyor. 2 sene önce abd'den aldığım ipad bozulunca garantiye yolladım abdye hem abd de hemde geri gönderdiklerinde burada takıldı gümrüğe.
  • gümrük ticari olup olmadığına bakmaz yoksa zaten kimse ticari diye yollamıyor gift yazdırıyor üzerine ama gümrüktekilerde yemiyorlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 5 Mart 2012; 10:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zohahahaha

gümrük ticari olup olmadığına bakmaz yoksa zaten kimse ticari diye yollamıyor gift yazdırıyor üzerine ama gümrüktekilerde yemiyorlar artık.

Tabi ki öyledirde ama ticariden daha az riskli olmaz mı? Zaten gönderen bir akrabam ordan alacak bana kargoyla yollayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

quote:

gümrük ticari olup olmadığına bakmaz yoksa zaten kimse ticari diye yollamıyor gift yazdırıyor üzerine ama gümrüktekilerde yemiyorlar artık.

Tabi ki öyledirde ama ticariden daha az riskli olmaz mı? Zaten gönderen bir akrabam ordan alacak bana kargoyla yollayacak

Takılır diyorsak takılır. İstersen dene başına gelecekleri gör.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışına kargo gönderimi.
    11 yıl önce açıldı
    Yurtiçi Yurtdışı cihaz farkı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

quote:

şimdi şöyle diyeyim zaten ticari olarak ürünü yollaman mümkün değil zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.