Şimdi Ara

YURTDISI KAYITLI 2G 3.1.2 UNLOCK CUSTOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YURTDISINDAN GELEN KAYITLI 2G İPHONE TELEFONUMU 3.1.2 VERSIYONU YUKLEMEKTEN DOLAYI SIMKILITLENDI VE HICBIR SEKILDE ACIL ARAMA DISINDA ARAMA VS YAPMIYORDU...BUGUN MAC BILGISAYARDA Pwnagetool 3.1.4 PROGRAMI ILE CUSTOM HAZIRLADIK VE İŞ COZULDU.RAPİDE ATMYA CALISIYORUM CUSTOM I...BURDAN PAYLASABILIYOMUYUM BILMIYORUM AMA RAPID LINKLERINI VEREBILIRIM HAZIRLANINCA..
    BENIM ISIME COK YARADI UMARIM BIRILERININ ISINE DE CARE OLUR.

• Merhaba ulas111 arkadaşımda yurtdışı olduğunu tahmin ettiğim(hediye gelmiş) iphone 3g 16gb makine var dün bende bilgisizlikle 3,1,2 ye update ettim merak ettiğim iki konu var birincisi sen 2g yazmışsın 3g içinde geçerli mi bu çözüm bir bilgin var mı ikincisi de yakınlarımda kolaylıkla mac makine bulacağımı sanmıyorum windows için olan versiyon var mı? cvplarsan sevinirim kolay gelsin...
  • 3g ıcın zannetmıyorum olacagını...
    ayrıca mac da yaptıgımız pwnagetool programın windows ta calısanı daha cıkmamıs.yakında dev team cıkaracakmıs.baska bır adla ...snow gıbı bırsey yalnıs hatırlamıyorsa 12 ekımde cıkacak dıye bır yazı okumustum.

• Bu custom dosyayı nasıl ve hangi programla kurmamız lazım ki unlock jailbreak bi 3.1.2 iPhone'umuz olsun?
  • bende 12 ekim diye okudum ama daha zamanı var sanırım kafamı daga tasa vuracam pismanlıktan...
  • merhaba, telefonu bu customlarla restore mu edicez tam nasıl yaptınız bir bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  • evet bu custom ı yukleycekesınız..iphone firmware yukleme ıcın ayrıntıları fazlasıyla google ddan aratın bulursunuz buraya yazacak kadar basıt degıl.kolay gelsın.
  • Arkadaşın linklerini verdiği dosyayı indir daha sonra
    1-itunesu aç ve cihazını bağla
    2-cihazı dfu moda al
    3-klavyeden shift e basılı tut ve itunestan restoreyi tıkla

şimdi bi şeyler iç veya ye işlem bitince cihazın hazır olacak
  • dfu moduna dogru duzgun almak gerek aldıgını zannedebılırsın..o iş ıyı yap.
  • Ulas,

Linklerdeki dosya download limit yüzünden ölmüş. İlgilenebilirsen çok makbule geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.