Şimdi Ara

YURTDIŞI KAYITSIZ İPHONE GECİCİ KAYIT YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
14.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bildiğimiz gibi iphonelara pasaport kaydı olayı geldi. Zaten hep vardı ama imei atarak kullanılıyordu artık mümkün değil 1800₺ para veriyorsunuz ve başka ülkeye girş cıkıs yapmanız gerekiyor. 3 yıl da telefonu sadece siz kullanıyorsunuz. Bu sacma olayı yapmak istemeyen arkadaşlara yardım etmek icin buradayım. 1.5 senedir yurtdışı kayıtsız olan iphone telefonumu sürekli kendi sistemimden uzatarak kullanıyorum. Yasal ve sağlıklı bir olay varolan imei üzerinden işlem yapıyorum. 2 ay 4 ay 6 ay 12 ay kadar uzatabiliyorum kapandığın da tekrar açıyorum. türkiye de çok bilen yok ama yavaş yavaş herkes yapmaya başlıyor. Eğer yurt dışı kayıtsız ve şebekesi gitmiş olan kapanmış olan telefonunuz varsa (iphone/samsung) farketmez! Ben uzaktan ime ile işlem sağlıyarak telefonu 24 saat icerisinde şebekesini getiriyorum. Daha sonra cuzi bir ücret alıyorum. Günlük en az 30 40 adet bu işlemi yapıyoruz. Siz de yapmak isterseniz
    instgram @vipimei

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurt Dışından Kayıtsız iPhone'unu Geçici Olarak Kaydetmek

Yurt dışından alınan kayıtsız iPhone'lar, Türkiye'de kullanılabilmesi için geçici olarak kayıt edilmelidir. Bu işlem, cihazın IMEI numarasına geçici bir süre için kayıt yapılarak gerçekleştirilir.

Geçici kayıt işlemi, yasalara uygun bir şekilde yapılmalıdır. Kayıtsız iPhone'ları geçici olarak kaydetmek için şu yolları izleyebilirsin:

• Kayıtsız iPhone Kullanma Aparatı: Bu cihazlar, kayıtsız iPhone'lara takılır ve IMEI numarasını geçici olarak değiştirir. Ancak bu yöntemin yasa dışı olduğunu ve cezai yaptırımlara yol açabileceğini unutmamalısın.
    • IMEI Atan Yerler: Bazı işletmeler, ücret karşılığında kayıtsız iPhone'lara IMEI numarası atamaktadır. Bu yöntem de yasal değildir ve cihazın bloke edilmesine neden olabilir.
    • VipIMEI: VipIMEI, yasalara uygun bir şekilde kayıtsız iPhone'ları geçici olarak kaydeden bir hizmettir. Bu hizmet için ücret ödenmesi gerekir.

Geçici kayıt işlemi, cihazın IMEI numarasına geçici bir süre için kayıt yapılması işlemidir. Bu süre dolduğunda, cihazın kullanımı engellenir. Geçici kayıt işlemini yasal olmayan yollarla yaptırırsan, cihazının bloke edilmesi gibi cezai yaptırımlarla karşılaşabilirsin.

Yurt dışından alınan kayıtsız iPhone'unu geçici olarak kaydetmek istiyorsan, yasalara uygun yolları tercih etmelisin. Bu sayede, cihazını sorunsuz bir şekilde kullanabilir ve cezai yaptırımlardan korunabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne güzel masal anlatıyorsun hocam
  • maaart M kullanıcısına yanıt

hocam bu dedıgı 3 yıl olayı kesın mi, ben yurtdısından almayı düsünüyorum imei kaydı yaptırarak fakat 5 yıl sonra satmayı planlıyordum

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    3 yıl olayı nedir dostum?
  • emirclak1 kullanıcısına yanıt

3 yıl da telefonu sadece siz kullanıyorsunuz. Demişsiniz, fakat sim kartı ile pasaportun kayıtlı olduğu isim aynı olması lazım yoksa calısmıyor. Bu süreç sadece 3 yıllık mı

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Devletin yaptıgı sistem o evet 3 yıl siz kullanıyorsunuz
  • Geçici kayıt olayı var, 6 ay geçici kayıt yappıp kullanmıştım beb, araştırın bilgilenin arkadaşlar
  • Tüm cihazlara geçici kayıtı piyasanın en alt fiyatından yapıyoruz. DH den gelenlere extra indirim yapılacaktır. geciciimeikayit instagram adresinden ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.