Bildirim
Yurtdışı Laptop Adaptör Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olmaz zaten kablonun üzerinde yazıyor 250watt a kadar destekliyor -
-
evet zaten siz yollamıştınız linki hocam sorun olmaz dimi yanmasın adaptör laptop -
yok ya o çok standart bir kablo üzerindeki değerleri kapasitesi zaten uyuyor, aynı konu burda da mevcut içinin rahat etmesi açısından bakabilirsin.
-https://www.technopat.net/sosyal/konu/laptop-adaptoerue-icin-farkli-guec-kablosu-kullanma.755443/ -
Sorun var mı, cihaz nasıl bilgi verme imkanın varmı, bir de amazondaki alışverişde extra bir durum yaşandı mı? -
Sorun yok gibi şuan için varsa aklınıza takılan bir soru cevaplamaya çalışırım. Extra bir ücret ödemedim. -
Bir sorum yokta genel olarak cihazın almanız performansı kalitesi falan tavsiye isteyenler için birkaç önemli not verebilmek adına söyledim. -
Şuana kadar fazla kullanamadım ama genel olarak performansından memnunum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X