Şimdi Ara

YURTDIŞI'ndan Ürün getirmek için [ YARDIM ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben kendime telefon ve hafıza kartı, kulaklık getirmek istiyorum. Kullanmak için ve kesinlikle SIFIR cihazlar olacak.
    Yurtdışından getirmek için ne yapmam gerekiyor ?
    Ve gümrükte takılmaması için ne gibi önlemler almam gerekiyor ?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 5 Eylül 2011; 0:01:19 >

• Hafıza kartı ve kulaklık geçerde telefon zor. Pasaporta kayıt gerek zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Hafıza kartı ve kulaklık geçerde telefon zor. Pasaporta kayıt gerek zaten

Yorumun için teşekkür ederim ancak telefon konularında bilinçsiz biri değilim imzamdan da anlaşılıyordur belki.
    Bunları ne şekilde getirebilceğimi öğrenmek istiyorum ben.
  • Telefon geçmez. Yassah hemşerim yassah, gidip alıp gelmen lazım. Haydi şimdi kapatmayın müdüüğğriyetin önünü.
    Edit: Hocam kargoyla telefon getirtemezsin. Ancak yurtdışından gelen biri yanında sokabilir ki onu da pasaport ile kayıt ettirmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 5 Eylül 2011; 0:18:58 >
  • b437, Çok teşekkür ederim yorumun için ancak ebay'dan alıp getirenler nasıl getiriyor :S Bir arkadaşım kutusuyla asla sokamazsın zarf şeklinde devlet kargosuyla gönderirlerse alabilirsin yoksa gümrükte takılır demişti bana.
    Peki Hafıza kartı, Kulaklık veya bunun gibi ufak tefek telefonumda kullanabilceğim parçaları nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

b437, Çok teşekkür ederim yorumun için ancak ebay'dan alıp getirenler nasıl getiriyor :S Bir arkadaşım kutusuyla asla sokamazsın zarf şeklinde devlet kargosuyla gönderirlerse alabilirsin yoksa gümrükte takılır demişti bana.
    Peki Hafıza kartı, Kulaklık veya bunun gibi ufak tefek telefonumda kullanabilceğim parçaları nasıl yapabilirim ?

Hocam o dediğin yöntemle de geçebileceğini sanmıyorum, en azından daha önce başaranı görmedim. Bir de hocam gümrükte 75€ sınırı var. Eğer alacağın hafıza kartı falan 75€yu geçmiyorsa sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 5 Eylül 2011; 0:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

b437, Çok teşekkür ederim yorumun için ancak ebay'dan alıp getirenler nasıl getiriyor :S Bir arkadaşım kutusuyla asla sokamazsın zarf şeklinde devlet kargosuyla gönderirlerse alabilirsin yoksa gümrükte takılır demişti bana.

Hocam o dediğin yöntemle de geçebileceğini sanmıyorum, en azından daha önce başaranı görmedim. Bir de hocam gümrükte 75€ sınırı var. Eğer alacağın hafıza kartı falan 75€yu geçmiyorsa sıkıntı yok.

Dediğim kişi canı sıkıldıkça getiriyor :S

• quote:

quote:

quote:

Hocam o dediğin yöntemle de geçebileceğini sanmıyorum, en azından daha önce başaranı görmedim. Bir de hocam gümrükte 75� sınırı var. Eğer alacağın hafıza kartı falan 75�yu geçmiyorsa sıkıntı yok.

Eğer gözünüzle gördüyseniz verin parasını o getirtsin hocam. Hatta üstüne küçük bir komisyonla bana da getirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam o dediğin yöntemle de geçebileceğini sanmıyorum, en azından daha önce başaranı görmedim. Bir de hocam gümrükte 75� sınırı var. Eğer alacağın hafıza kartı falan 75�yu geçmiyorsa sıkıntı yok.

Eğer gözünüzle gördüyseniz verin parasını o getirtsin hocam. Hatta üstüne küçük bir komisyonla bana da getirsin.

Netten getirip satıyor kendisi ancak ben kendi işimi kendim yapmak istiyorum. Kendisine sordum dikkat etmem gereken bir kaç şey söyledi ancak buraya konu açıp daha çok kişiye sormak istedim. Eğer kimseden cevap alamazsam onun dediği yöntemlerle getirmeyi deniyeceğim ve getirceğim şeylerde 1-2 bi şey değil benimle birlikte isteyen bir yakınımda var o yüzden böyle bir yönteme başvurmak zorunda kaldım.
    Biri çıkıp her şeyi tek tek anlatsa çok rahat edeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.